Šovu zvaigznei Magonei liegts satikt savu vecāko dēlu (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne Magone Liedeskalna dalījusies ar dziļi personīgu stāstu par savu vecāko dēlu Robertu, kuru nav redzējusi divus gadus. Pat atrodoties Londonā, viņa šaubās, vai vispār būs iespēja tikties ar dēlu.

“"Man ir dēls, kuru es fiziski nevaru aizsniegt! Viņš ir dzīvs un dzīvo Londonā, taču ar viņu tikties man ir aizliegts," tā Magone.

Sarunā ar draudzeni, kura ir devusies līdzi Magones ģimenei uz Angliju, viņa atzīstas, ka dēla tēvs kā vienu no iemesliem aizliegumam tikties ar dēlu min Magones publisko tēlu.

“Viņš teica, kamēr es esmu publiska un rādu televīzijā savu ikdienu, privāto dzīvi, tikmēr dēlu neredzēt.”

Magone stāsta, ka likumiski vecāku tiesības viņai nav atņemtas, bet Anglijas sistēma strādā citādi. Viņa atminas, ka sākotnējā noruna esot bijusi dēlu atstāt Anglijā labās izglītības dēļ, bet 2020. gadā, kad viņai piedzima meitiņa, Roberta tēvs esot atsūtījis dokumentu kaudzi ar pavēsti ierasties Anglijā uz tiesu un iesniedzis aizliegumu dēlu izvest no valsts, kas nozīmē, ka iepriekšējā noruna netiek ņemta vērā.

Sērijas laikā Magone izplūst asarās un nespēj valdīt savas emocijas. Mierinājumu viņa meklē savas draudzenes atbalstā un iejūtībā. Viņa ir apņēmības pilna cīnīties par savu dēlu un rast iespēju viņu satikt, pat ja tas nebūs publiski visiem redzams.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu