"Pienāks laiks un mēs apbalvosim labākos!" Nagijevs atteicies vadīt mūzikas balvu pasniegšanas pasākumu Krievijā (9)

TVNET/Meduza
CopyDraugiem X Whatsapp
Krievijas aktieris un televīzijas raidījumu vadītājs Dmitrijs Nagijevs
Krievijas aktieris un televīzijas raidījumu vadītājs Dmitrijs Nagijevs Foto: Ekrānuzņēmums no sociālās platformas "Instagram"

Krievijas aktieris un televīzijas raidījumu vadītājs Dmitrijs Nagijevs sociālajā tīklā "Instagram" paziņoja, ka šogad nevadīs televīzijas kanāla "Muz-TV" mūzikas balvu pasniegšanas ceremoniju, vēsta Krievijas neatkarīgais medijs "Meduza".

"Pateicos televīzijas kanālam "Muz-TV" par piedāvājumu šogad vadīt mūzikas balvu pasniegšanas ceremoniju. Liels paldies par uzticību, bet šoreiz nē. Pienāks laiks, un mēs noteikti apbalvosim patiešām labākos mūziķus," sociālajā platformā "Instagram" paziņoja Nagijevs.

TVNET jau rakstīja, ka pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā Nagijevs savos sociālajos tīklos reti kaut ko publisko, taču katrs ieraksts šķietami atsaucas uz notiekošo.

Piemēram, dienu pirms Krievijā tika bloķēta piekļuve vietnei "Instagram", Nagijevs atvadījās no saviem "Instagram" sekotājiem ar melnbaltu video, kurā redzams skujot galvu: "Uz redzēšanos! Mēs noteikti vēl tiksimies. Es jūs mīlu, neskatoties uz zaudēto cerību skāņo garšu. Kā teica mans vectēvs pie dievgalda: "Ko es, vecais, esmu sadarījis?""

Šis video izraisīja fanu spekulācijas par to, ka Nagijevs devies prom no Krievijas, taču, reaģējot uz runām, viņš dalījās ar jaunu video. "Atbildu tiem, kas vaicā, kur es esmu. Šeit es esmu! Tiem, kuri saka - brauc prom no šejienes -, paši brauciet prom! Dima ir mājās."

Savukārt pēc tam, kad atklājās krievu karavīru pastrādātās zvērības Ukrainas pilsētā Bučā pērnā gada aprīlī, Nagijevs publiskoja melnbaltu foto un ierakstu: "Varbūt pietiek."

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu