FOTO un VIDEO Sadursmē ar auto vedēju pilnībā tiek iznīcināts "Ford" spēkrats (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Facebook/Komenda Powiatowa Państwowej Straży Pożarnej w Kluczborku

Pagājušajā sestdienā, 18. februārī, kāds "Ford Mondeo" autovadītājs neilgi pēc apdzīšanas pazaudēja kontroli pār savu auto un ietriecās citā mašīnā. Kā ziņo Polijas mediji, "Ford" šoferis gāja bojā.

Video reģistratora iemūžinātajos kadros redzams, ka video autoru apdzen "Volkswagen" spēkrats, bet mirkli vēlāk "Ford" transportlīdzeklis. Tālāk seko gana ass līkums, kuru nespēja izbraukt "Ford" autovadītājs.

Foto: Facebook/Komenda Powiatowa Państwowej Straży Pożarnej w Kluczborku

Kadrā redzams, ka "Ford" šoferis zaudēja kontroli pār savu transportlīdzekli, saslīdēja un ar pasažiera sānu ietriecās pretimbraucošajā mašīnu vedējā. Sadursmē "Ford" tik pilnībā izšķaidīta priekšpuse, un auto piezemējās grāvī. Mašīnu vedējam arī tika bojāta priekšpuse, un auto iebrauca grāvī.

Negadījums noticis Golkovicē. Tiek ziņots, ka bojā gājis 42 gadus vecais "Ford Mondeo" autovadītājs, savukārt kravas auto šoferis smagus ievainojumus nav guvis. Policijas pārstāvji norādīja, ka, ierodoties notikuma vietā, vieglās automašīnas vadītājs esot bijis bezsamaņā un iespiests savā auto.

Foto: Facebook/Komenda Powiatowa Państwowej Straży Pożarnej w Kluczborku

Kā redzams video kadros, liktenīgajā dienā spēcīgi lija, tāpēc ceļš noteikti bija slidens. Šī ceļu satiksmes negadījuma rezultātā notikuma vietā uz septiņām stundām tika ierobežota satiksme.

Saskaņā ar vietējiem medijiem, notikuma vietā strādājušas vairākas glābēju un mediķu brigādes.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu