VIDEO "Pilnīgs bulšits!" Sarunu šovā sastrīdas Liene Ušakova un Mārtiņš Kanters (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Sarunu šovā "Zilonis studijā" tika runāts par iepazīšanos populārajā vietnē "Tinder" un to, vai tā ir paredzēta nopietnām attiecībām vai vienas nakts sakariem. Asa viedokļu apmaiņa izcēlās starp šova viesiem influenceri Lieni Ušakovu un dziedātāju Mārtiņu Kanteru.  

Raidījuma vadītāja Agnese Drunka sarunas dalībniekiem lūdza analizēt "Tinder" lietotāju fotogrāfijas, un viena no tām izsauca asu diskusiju Lienes un Mārtiņa starpā. Fotogrāfijā redzama puskaila sieviete, atrodoties ūdenī.

Kamēr Liene norādīja, ka tā ir "bilde kā bilde", Mārtiņš vaicāja: "Bet ko tu gribi ar to bildi? Atrast vīru vai vienas nakts sakaru?"

Liene Mārtiņam atcirta: "Pilnīgs bulšits tas, ko tu tagad runā! Es runāju par to fotogrāfiju. Viņš saka - jautājums, ko tu gribi atrast?"

Mārtiņš nepalika atbildi parādā, vaicājot, vai, viņasprāt, tā ir labākā fotogrāfija, ko publicēt iepazīšanās vietnē, uz ko Liene atbildēja: "Pirmkārt, tā ir profesionāla, skaista fotogrāfija. Ja tev tā liekas pārāk atkailinoša, tad kādam citam tas ir pilnīgi okei. Es vienmēr esmu uzskatījusi: ja tu satiksi pareizo cilvēku, tici man, viņš ieraudzīs krietni vairāk un dziļāk nekā šo te ārējo apvalciņu un to, ko tu redzi fotogrāfijā. Tā ka nevajag stāstīt, ka tu nevari atrast sev normālu vīru.

Es varētu ielikt pilnīgi plikas bildes iekšā, un, tici man, es varētu atrast sev piecus vīrus, Mārtiņ!"

Mārtiņš gan uzskata, ka, ievietojot fotogrāfiju, kur sieviete ir apģērbta, ir lielāka iespēja atrast "normālāku" vīru. "Normālāku?! Kas tad ir normāls priekš tevis?" vaicāja Liene. 

"Tas ir katram savs," norādīja Mārtiņš, kam piebalsoja arī Liene: "Tieši tā!"

Jau ziņots, ka šova "Zilonis studijā" vadītāji Oskars Lepers un Agnese Drunka uz studiju aicina dažādu jomu pārstāvjus un ekspertus, lai kopā diskutētu par sabiedrībā aktuāliem, taču bieži vien neērtiem jautājumiem.

Starp šī gada “ziloņiem” būs tādi temati kā dienesta romāns, četrdesmitgadnieku krīze, sistēmas bērni, adopcija, mākslas cenzūra, greizsirdība, vardarbība ģimenē, reliģiskās sektas, vieglās narkotikas, orgānu ziedošana un citi. Studijā tiks diskutēts par azartspēlēm, pāriem ar lielu gadu starpību, dzīvi bez seksa un privāto dzīvi sociālajos tīklos – kad jānovelk sarkanās līnijas.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu