Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Slavenā influencere Jana Bruka ļaujas seksam kameru priekšā (15)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Vai šova laikā var atrast mīlestību? Digitālā satura veidotāja Jana Bruka (Yana Bruk) un aktīvais Dāvids Krūmiņš pierāda, ka viss ir iespējams. Pāris jau no pirmās šova minūtes neslēpj savas jūtas un šovā paziņo, ka ir pāris. Savu mīlestību viņi nosvin ar kaislīgu nakti kopā.

Kaislību un mīlestības šovs “Mīla kemperī” ar katru sēriju pārsteidz arvien vairāk un liek uzdot jautājumu: vai tas viss ir pa īstam? Vai ir iespējams iemīlēties vien dažu dienu laikā un plānot nākotni kopā? Šova karstākais pārītis, digitālā satura veidotāja Bruka un atraktīvais Dāvids, pierāda, ka viss ir iespējams.

Pāris jau savā pirmajā randiņā dodas pie jūras, lai kopīgi baudītu kādu dzirkstošu dzērienu un viens otra uzmanību. Sarunu laikā tiek apspriests, ko viņi darīs pēc šova, kad kameras tiks izslēgtas un būs palikuši divi vien.

Dāvids neslēpj, ka ir iemīlējies meitenē un ir gatavs pēc šova sākt kopdzīvi. Arī Bruka apstiprina savas jūtas un noslēdz randiņu ar kaislīgu nakti kemperī.

Vai pāris izturēs līdz šova beigām un ko beigās abi mīlnieki izvēlēsies - naudu vai mīlestību? Skaties “Mīla kemperī” jaunākās sērijas katru ceturtdienu kanālā STV Pirmā!.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu