Video ⟩ Merzļikinam rezultatīva piespēle uzvarā pār Girgensona komandu (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja vārtsargs Elvis Merzļikins
Latvijas hokeja vārtsargs Elvis Merzļikins Foto: AP/Scanpix

Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins otrdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā atvairīja 38 metienus un atdeva rezultatīvu piespēli, palīdzot Kolumbusas "Blue Jackets" viesos pārspēt uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvēto Bufalo "Sabres" vienību.

"Blue Jackets" izbraukumā bija pārāki ar rezultātu 5:3 (1:0, 1:0, 0:2, 0:1), ar "hat trick" uzvarētāju labā izceļoties Ērikam Robinsonam.

Merzļikins tika galā ar 38 no 41 mājinieku metieniem, bet mača trešajā minūtē skaitliskajā vairākumā tika pie pirmās sezonā rezultatīvās piespēles Kenta Džonsona gūtajos vārtos, palīdzot panākt 1:0.

Vēl uzvarētāju labā vārtus guva Būns Dženers, bet Robinsons pirmo reizi karjerā mačā atzīmējās ar trim precīziem metieniem. Mājinieku sastāvā precīzi bija Džeks Kvinns, Džons Džeisons Peterka un Teidžs Tompsons.

Girgensons uz ledus pavadīja 11 minūtes un 34 sekundes, no kurām 50 sekundes spēlēja mazākumā. Latviešu uzbrucēja kontā divi metieni pa viesu vārtiem, viens spēka paņēmiens un neitrāls lietderības koeficients.

"Blue Jackets" ar 46 punktiem 61 spēlē joprojām atrodas pēdējā 16.vietā Austrumu konferencē un visā līgā, kamēr "Sabres" ar 66 punktiem 59 mačos Austrumu konferencē ieņem devīto pozīciju.

Bufalo vienība nākamo maču aizvadīs ceturtdien, kad viesos tiksies ar Bostonas "Bruins", bet "Blue Jackets" piektdien savā laukumā uzņems Sietlas "Kraken" hokejistus.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu