Video ⟩ Bļugera "Penguins" viesos pieveic "Predators" (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Pie uzvaras Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē otrdien tika Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" komanda, kas viesos pieveica Nešvilas "Predators" vienību.

Pitsburgas hokejisti bija pārāki ar ar 3:1 (0:0, 0:0, 3:1), tiekot pie trešās uzvaras pēc kārtas.

Bļugers laukumā pavadīja 12 minūtes un 13 sekundes, no kurām minūti un 59 sekundes spēlēja mazākumā. Latvieša kontā viens spēka paņēmiens, viena pārtverta ripa, uzvarēti pieci no 11 iemetieniem un neitrāls lietderības koeficients.

Mājiniekus spēles 48. minūtē vadībā izvirzīja Marks Džankovskis, bet Sidnijs Krosbijs pēc četrām minūtēm panāca izlīdzinājumu. Uzvaras vārtus mača 59. minūtē "Penguins" labā guva Džeisons Zakers, bet septiņas sekundes pirms finālsvilpes 3:1 ar metienu tukšos vārtos nodrošināja Braiens Rasts.

Tristans Džerijs viesu vārtos tika galā ar 24 no 25 metieniem, kamēr pretējā laukuma galā Jūse Saross atvairīja 31 no 33 metieniem.

Pēc panākuma "Penguins" ar 69 punktiem 60 spēlēs nostiprinājās astotajā vietā Austrumu konferencē, par trim punktiem apsteidzot uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvēto Bufalo "Sabres" vienību, kas gan aizvadījusi par maču mazāk. Tikmēr "Predators" ar 64 punktiem 58 dueļos ir desmitajā pozīcijā Rietumu konferencē.

Nākamo spēli "Penguins" aizvadīs ceturtdien, kad viesos tiksies ar Tampabejas "Lightning" hokejistiem.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu