Gluzunovi šķiras un pārtrauc dalību šovā “Ģimene burkā” (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Elīna un Artjoms Gluzunovi
Elīna un Artjoms Gluzunovi Foto: publicitātes

Realitātes šovā “Ģimene burkā” notikušas izmaiņas - no dalības tajā izstājas Gluzunovu ģimene. Elīna ar Artjomu ir nonākuši pie lēmuma iet katrs savu ceļu.

Televīzijas skatītājiem nav noslēpums, ka abu starpā ik pa brīdim iezogas ikdienas strīdi, kas pāraug skandālos. Pēdējā laikā ģimenē valdīja saspringta situācija, jo jaunākajai atvasei tika atklātas veselības problēmas ar ko pārim nu būs jātiek galā arī turpmāk. Abu attiecības bija saspringtas, tāpēc tika nolemts apmeklēt pāru terapeitu, taču diemžēl Artjoms to uzskatīja par lieki iztērētu laiku un pie slavenās psihoterapeites Ainas Poišas Elīna devās viena.

Terapeita godīgi atzina, ka abu kāzās nevēlētos piedalīties, un skaidri lika Elīnai manīt, ka kāzas nebūs risinājumus attiecību uzlabošanai.

Neskatoties uz apkārtējo viedokļiem, Elīna klusībā cerēja saņemt bildinājumu, pati saka: “Esmu to pelnījusi!” Jaunākajā šova sērijā, kurā redzams Gluzunovu pāris, bildinājums nenotika, tā vietā pāris saprata, ka ir pienācis laiks katram iet savu ceļu, un dalību šovā pārtrauca.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu