Ērglis: katrai sieviete ir vajadzīgas "Romas brīvdienas" un briljanti no "Tifānijas" (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: līdere

Par sievietes sirdi šoreiz gan ne fiziskā, bet vairāk emocionālā nozīmē stāsta ārsts, kardiologs profesors Andrejs Ērglis, uzsverot, cik daudz pozitīva tā spēj sniegt pasaulei.

Kardiologs savu lekciju sāk ar stāstu par perlamutra podziņām, kuras redzamas ekrānā profesoram aiz muguras. "Šīs perlamutra podziņas man saistās ar kādu ļoti stipru sievieti, ar kuru pirms vairākiem desmitiem gadu aizsākās mana profesionālā darbība. Un bija kāda kundze, kurai vajadzēja pārstāvēt valsti kādā augsta ranga pasākumā. Valstij svarīgā pasākumā. Bet viņai vairāk vajadzēja tobrīd arī parūpēties par sevi. Es gāju vakara apgaitā, apraudzīju viņu, un viņa man jautāja - kā jums, dakter, šķiet, kā man piestāvēs šīs podziņas? No sākuma es apjuku, ka tāds jautājums, kad mums viņa jāsagatavo rītdienai. Bet vēlāk sapratu, cik dažreiz forma un vide, kurā mēs dzīvojam, ir svarīgāka par pašu saturu. Kā šī sieviete attiecas, izturas pret pasauli un sevi gan iekšēji, gan ārēji," runā kardiologs Andrejs Ērglis

"Līdere" lektori
"Līdere" lektori Foto: Publicitātes foto

Vairāk skaties foruma "Līdere" video:

Kamēr gaidām iedvesmas forumu "Līdere 2023",  "Egoiste" piedāvās divas reizes nedēļā no jauna noklausīties pēdējā foruma lektorus.

Vairāk par 2023. gada forumu "Līdere" lasi šeit.

Seko un iedvesmojies!

Foto: "Līdere 2021" 

Foto: "Līdere 2020"

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu