Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Video Rīgas centrā uzbrucējs četras reizes sadur viņam nepazīstamu kungu (19)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Rīgas centrā uzbrucējs četras reizes sadur viņam nepazīstamu kungu
Rīgas centrā uzbrucējs četras reizes sadur viņam nepazīstamu kungu Foto: ekrānuzņēmums no Rīgas Pašvaldības policijas video

Pašvaldības policija par vīrieša saduršanu ar nazi Rīgas centrā aizturējusi 36 gadus vecu vīrieti, informē Rīgas pašvaldības policija (RPP).

Svētdienas vakarā pašvaldības policijas Videonovērošanas centra darbinieki pamanīja divu vīriešu konfliktu, kura laikā viens no vīriešiem vairākas reizes atvēzēja nazi pret otru vīrieti, radot miesas bojājumus. Uz notikuma vietu tika norīkota tuvākā ekipāža.

Video: Rīgas centrā uzbrucējs četras reizes sadur viņam nepazīstamu kungu

Kad policijas darbinieki bija ceļā, uzbrucējs notikuma vietu pameta, taču pēc video centra darbinieku norādēm viņš tika panākts pie Centrālās stacijas. Pārmeklējot agresoru, likumsargi pie viņa atrada divus nažus - vienu lielu, otru salokāmu, kā arī šļirces, adatas un pudeli ar metadona šķidrumu.

Sarunas laikā uzbrucējs apgalvoja, ka viņš neatceroties, ko izdarījis, un iepriekš sastaptais vīrietis viņam pats esot uzbrucis.

Vienlaikus pie cietušā ieradās Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta brigāde, papildu RPP ekipāža un arī Valsts policijas darbinieki. Pēc ārstu sniegtās informācijas cietušajam konstatētas četras asiņojošas durtas brūces, tādēļ viņš nogādāts medicīnas iestādē.

Savukārt agresors par nežēlīgo uzbrukumu nogādāts Valsts policijas iecirknī tālāko procesuālo darbību veikšanai.

Komentāri (19)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu