Magones bijušais Sieviešu dienā viņai pasniedz prezervatīvu paciņu; svētki beidzas ar asarām (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Šovu zvaigzne Magone Liedeskalna kopā ar bijušo mīļoto un dēla tēvu Venti Vītolu nosvinēja Starptautisko sieviešu dienu. Tiesa, svētki beidzās ar asarām, liecina ieskats šovā "Slavenības. Bez filtra".

Sastopot Venti Rīgas autoostā, viņš teic, ka dodas pie savas izredzētās, lai sveiktu 8. martā. "Lai nu kā, viņa ir sieviete. Doma ir aizbraukt un varbūt kādu puķi pasniegt. To gan es pa ceļam vēl izdomāšu, vai viņa ir pelnījusi."

Magone Venti sagaida saposusies un ārā uzklājusi galdiņu, lai radītu jauku atmosfēru. Bijušais mīlnieks patiešām neieradās tukšām rokām - dāvanā sarūpēta liela zaru slota un prezervatīvu paciņa. Pamatojot savu dāvanas izvēli, Ventis uzskata, ka viņam ar humora izjūtu viss ir kārtībā. "Tas, lai nevairotos!" pasniedzot dāvanu, sacīja Ventis. 

Aizkadrā Magone neslēpa, ka Venta pateiktā frāze bijusi pretīga. Viņa centās neņemt vērā Venta teikto un nebojāt svētkus, taču jaukā pasēdēšana ātri vien beidzās, jo abi bijušie mīlnieki sāka strīdēties - Ventis pārmet Magonei arī dalību realitātes šovā. Viņa argumentē, ka tas ir darbs un viņai ir jāapgādā ģimene.

Seko viens pārmetums pēc otra, un Ventis pauž, ka, viņaprāt, Magone pārāk maz velta laiku bērniem. Galu galā bijušais draugs pagriežas un aiziet, bet Magone paliek raudot. Viņa pārdzīvo, ka abu attiecību risināšanā ir iesaistīts bērns. "Katram bērniņam viņa tētis ir labākais, lai vai kā arī būtu bijis."

Jau iepriekš vēstīts, ka Magone ar Venti teju katras tikšanās vai saziņas finālā saiet ragos. Abi ir arī tiesājušies, un joprojām ir neatrisināts jautājums par dēla uzvārda maiņu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu