Ostapenko Indianvelsas turnīru sāks ar spēli pret Sasnoviču

CopyDraugiem X Whatsapp
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: EPA/Scanpix

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko prestižajā Indianvelsas "WTA 1000" turnīrā otrās kārtas mačā tiksies ar neitrālo tenisisti Aļeksandru Sasnoviču, noskaidrojās pēc trešdien notikušajiem mačiem.

Ostapenko kā izsētai [ar 24. numuru] tenisistei pirmā kārta ir brīva, bet Sasnoviča trešdien pirmajā kārtā ar 6-3, 7-6 (7:5) pieveica pieredzējušo igaunieti Kaiju Kanepi (WTA 51.).

Ostapenko WTA rangā ieņem 25. vietu, bet Sasnoviča atrodas 44. pozīcijā. Savā starpā sportistes tikušās piecas reizes, četrreiz uzvarot Ostapenko, bet pēdējā savstarpējā mačā pagājušā gada oktobrī Ostravas "WTA 500" turnīra pirmajā kārtā pārliecinoši ar 6-2, 6-2 pārāka bija Sasnoviča.

Paredzēts, ka spēle tiks aizvadīta piektdien ne ātrāk par plkst. 21.00 pēc Latvijas laika.

Tikmēr dubulspēlēs Ostapenko ar ierasto pārinieci Ludmilu Kičenoku no Ukrainas turnīrā izliktas ar trešo numuru un pirmajā kārtā mērosies spēkiem ar Elenu-Gabrielu Rusi no Rumānijas un ukrainieti Martu Kostjuku.

Indianvelsas turnīrs uz cietā seguma norisināsies līdz 19. martam.

Pērn par tā uzvarētāju kļuva WTA ranga līdere poliete Iga Švjonteka, kura finālā pieveica grieķieti Mariju Sakari. Savukārt dubultspēlēs triumfēja ķīnietes Jifaņa Sjui un Džaosjuaņa Jana.

Ostapenko pagājušajā gadā Indianvelsā gan vienspēlēs, gan dubultspēlēs piedzīvoja zaudējumus pirmajos mačos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu