Video Brieža lenktais Pols nobīstas un mūk no Meivezera, vēlāk izaicina veterānu uz cīņu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Džeiks Pols.
Džeiks Pols. Foto: AFP / Scanpix

Tīmekļa vietnes "YouTube" satura veidotājs un pašpasludinātais bokseris Džeiks Pols trešdien aizmucis no iespējamā konflikta ar boksa leģendu Floidu Meivezeru un viņa pavadošo svītu, ziņo ārzemju mediji.

Pols trešdien bija ieradies uz Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) maču Maiami starp vietējo "Heat" un Klīvlendas "Cavaliers".

"YouTube" zvaigznei stāvot ārpus halles, pie tās piebrauca vairākas automašīnas, no kurām izkāpa Meivezers un viņa draugi. Viens no Meivezera pavadoņiem uzreiz vērsies pie Pola, vaicājot, kāpēc "jūtūberis" pēc nesenā zaudējuma Tomijam Fjūrijam ir tik kluss.

Pols visai ātri skriešus devās prom no briestošā konflikta vietas, vēlāk sociālās saziņas vietnēs skaidrojot, ka nevēlējās stāties pretī skaitliskam pārsvaram. Viņš piebilda, ka labprāt atrisinātu savas un Meivezera domstarpības boksa ringā.

"Floid, ja vēlies to nokārtot aci pret aci, nav problēmu. Bet es neesmu muļķis. Esmu sīksts. Man nav jāpierāda savs sīkstums, bet es neesmu muļķis. Es nepalikšu uz vietas, lai viens mēģinātu tikt galā ar 50 večiem. Tāpēc arī pazudu no turienes," pauda Pols.

Protams, pastāv iespēja, ka arī šīs epizode ir daļa no mākslīga konflikta, lai kāpinātu ažiotāžu ap iespējamo Džeika Pola un Meivezera cīņu.

Džeika Pola un Meivezera konflikts sākās 2021. gadā, kad preses konferences laikā "YouTube" zvaigzne nozaga leģendārā boksera cepuri. Preses konference notika pirms Meivezera un Džeika Pola brāļa Logana cīņas.

Februāra beigās Džeiks Pols boksa ringā piekāpās slavenā britu boksera Taisona Fjūrija pusbrālim Tomijam. Tas bija Pola pirmais zaudējums profesionālajā boksā.

Fjūrija un Pola duelis vairākkārt tika atcelts, bet beidzot abi vīri kāpa ringā, lai varētu atrisināt preses konferencēs un publiskajā telpā uzpūsto konfliktu.

Astoņu raundu cīņā panākumu pēc dalīta tiesnešu lēmuma izcīnīja Fjūrijs. Viens tiesnesis uzvaru ar rezultātu 75-74 atdeva Polam, bet atlikušie tiesneši cīņu novērtēja ar 76-73 par labu Fjūrijam.

Pasaules Boksa padome (WBC) jau pirms cīņas paziņoja, ka šā dueļa uzvarētājs ielauzīsies tās oficiālā ranga Top 40.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu