Bertāns iemet divus tālmetienus "Mavericks" komandas zaudējumā

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns sestdien guva sešus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā, viņa pārstāvētajai Dalasas "Mavericks" piedzīvojot zaudējumu.

Dalasieši izbraukumā ar rezultātu 108:112 (23:27, 27:29, 33:21, 25:35) zaudēja Memfisas "Grizzlies".

Bertāns spēlēja tikai mača otrajā ceturtdaļā, sešu minūšu un 57 sekunžu laikā realizējot divus no pieciem tālmetieniem, kā arī viņš atzīmējās ar vienu rezultatīvu piespēli, divām pārtvertām bumbām un vienu piezīmi. Šajās nepilnās septiņās minūtēs "Mavericks" iemeta par diviem punktiem vairāk nekā ielaida.

Abas komandas spēlēja bez savām spožākajām zvaigznēm Lukas Dončiča un Dža Moranta. "Mavericks" līderis Dončičs ārstē savainojumu, bet Morants pēc ierocim līdzīga priekšmeta demonstrēšanas sociālajos tīklos uz laiku ir atstādināts no komandas.

Dalasas vienībai 23 punktus šajā mačā guva Tims Hārdevejs juniors, 22 punkti bija Džeidenam Hārdijam, bet 21 punkts un desmit atlēkušās bumbas - Džošam Grīnam.

"Grizzlies" uzvaru sekmēja debitants Deivids Rodijs, kurš ceturtajā ceturtdaļā guva 17 punktus, kopumā ar 24 punktiem labojot savu karjeras rekordu. 25 punkti, septiņas atlēkušās bumbas un astoņas rezultatīvas piespēles bija Dezmondam Beinam.

Pirmdien abas komandas Dalasā aizvadīs vēl vienu savstarpēju spēli.

"Mavericks" ar 34 uzvarām 68 mačos ieņem astoto vietu Rietumu konferencē, kur "Grizzlies" ar 40 panākumiem 66 cīņās ir trešā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu