Tik daudz dažāda veida uzbraucienu Latvijas hokejam kā pēdējā pusgadā nekad vēl nav bijis. Saprotams būtu, ja to darītu dažādu šlaku politiķi vai sporta funkcionāri no tām federācijām, kas jutušās valsts apdalītas, bet, ja morāles kategorijās sāk "slēpot" sporta žurnālisti un cilvēki, kas iepriekšējās desmitgadēs ļoti labi jutās hokejā, tad vai nu pēkšņi visi kļuvuši viedi un morāli tīri, vai arī… Darbojas vecum vecais sakāmvārds, ka uz cita nelaimi izstiepies, uz savu – saraujies. Ja hokejam iet grūti, tad tas jāizmanto… basketbolam.

Kura mundieris ir tik balts un tīrs, ka pat KNAB, SAB un Žurnālistu ētikas komisija neko neatrastu. Turpretī hokejā, kur vien raugies, zagļi, nodevēji, čekisti, Krievijas ietekmes aģenti, Georga lentes nēsātāji un tā līdz bezgalībai. Jā, Hokeja federācijas prezidents Aigars Kalvītis joprojām ir arī "Latvijas Gāzes" prezidents, kuras lielākais akcionārs ir "Gazprom" (34%). Ja kādu vajag lamāt, tad šobrīd Kalvītis ir ļoti laba figūra – īsts "dubultdraņķis": kalpo gan krievu gāzei, gan atrodas slidenajā hokejā. Liela daļa Kalvīša kritiķu laikam uzskata, ka 2022. gada 24. februārī viņam vajadzēja aizplombēt "LG" durvis un nodot visas atslēgas Krišjānim Kariņam. Lai Latvijas valsts rīkojas! Intereses pēc papētīju, kāda laika gaitā ir bijusi Latvijas valsts daļa "LG" un kurš tad vadījis valdību.

  • 1996. 100% Andris Šķēle
  • 1997. 67,50 Guntars Krasts
  • 1998. 42,87 Vilis Krištopans
  • 1999. 36,87 Andris Šķēle
  • 2000. 8 Andris Bērziņš
  • 2001. 3 Andris Bērziņš

Kā un kāpēc valsts no sava monopola 100% tika līdz 0%? Kāpēc 2015. gadā, kad premjere bija Laimdota Straujuma un kad "Ruhrgas" pārdeva savas daļas (47,23%), valsts tās nepārpirka? Galu galā tas ir jau pēc Krimas, Donbasa un Luhanskas apgabalu okupācijas…

Vai mums ir pieņemams Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš, kurš vairākos pasaules čempionātos bijis redzams ar Georga lenti?

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp