Kur pazudusi Kombuļu Inese?

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Grupas "Kombuļi" soliste Inese Cibuļska un mūziķis, producents Guntars Račs piedalās albuma "Dzīvo tā!" prezentācijas pasākumā bārā "Kefīrs".
Grupas "Kombuļi" soliste Inese Cibuļska un mūziķis, producents Guntars Račs piedalās albuma "Dzīvo tā!" prezentācijas pasākumā bārā "Kefīrs". Foto: Ieva Čīka/LETA

Kombuļu Inese (īstajā vārdā Inese Saulīte), kuru sabiedrība iepazina šovā "Latvijas Zelta talanti" pirms 15 gadiem, pandēmijas laikā bija pazudusi. Jaunākajā intervijā viņa atklāj, kā viņai klājas tagad. 

Inese neslēpj, ka Covid-19 pandēmija viņai liegusi uzstāties. "Cilvēkiem nevajadzēja ne manus koncertus, ne video sveicienus, neko," saka Inese. "Dzīvoju depresijā ar izjūtu, ka morāli nīkstu ārā," neslēpj viņa.

Pandēmijas laikā Inese strādāja Priekulē par kartupeļu ravētāju. Viņa neslēpj, ka bija nolēmusi, ka vairs nekad neuzstāsies, - pat atvadījusies no sintezatora un citām tehniskām ierīcēm, kuras bija kalpojušas viņas priekšnesumiem un koncertiem. 

Pēc gandrīz trīs gadu pauzes viņai tomēr piedāvāts uzstāties šā gada Visu mīlētāju dienā. Sākotnēji viņa atteikusies, teikdama, ka vairs neuzstājas, ka vairs neprot dziedāt un viņai ir depresija, tomēr tikusi pierunāta.

Nu Inese saka: "Es esmu atpakaļ!" Tāpat viņai uzlabojušās attiecības ar 18 un 16 gadus vecajiem dēliem, kā arī viņas dzīvē ienācis jauns vīrietis.   

Vairāk lasi žurnāla "Kas Jauns?" 14. marta numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu