Uzbrucēja Mika Indraša iekļaušanu Latvijas hokeja izlases kandidātu sarakstā paredzēts apspriest 16. marta Latvijas Hokeja federācijas (LHF) valdes sēdē, TVNET apstiprināja organizācijas ģenerālsekretārs Roberts Pļāvējs.

32 gadus veco Indraši kandidātu pulkā iekļāvis valstsvienības galvenais treneris Harijs Vītoliņš III, sarakstē ar TVNET apstiprināja LHF ģenerālsekretārs.

Pļāvējs skaidroja, ka nav pret Indraša iekļaušanu kandidātos, bet vēlas skaidru definējumu, kā šo soli skaidrot sabiedrības daļai, kas uzdos jautājumus.

LHF nākamā sēde notiks jau ceturtdien, 16. martā. Paredzēts, ka tajā viens no apspriežamajiem jautājumiem būs arī Indraša iekļaušana izlases kandidātu lokā.

Viens no LHF valdes locekļiem Viesturs Koziols sarunā ar TVNET pauda, ka neuzskata šo par būtisku jautājumu, kas būtu kā īpaši jāapspriež valdes sēdē vai pat par to jālemj.

Ja reiz Indrašis nespēlēja Krievijā, tad šis jautājums nav aktuāls, uzskata Koziols. Viņš teica, ka hokejistam jāļauj spēlēt izlasē, ja tā vēlas komandas galvenais treneris un pats uzbrucējs.

Atšķirīgas domas šajā jautājumā ir citam valdes loceklim Edgaram Buncim. Viņš TVNET sacīja, ka...

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp