Šteinbergam 11 punkti 13 minūtēs FIBA Čempionu līgas spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Mārcis Šteinbergs
Latvijas basketbolists Mārcis Šteinbergs Foto: FIBA.com

Latvijas basketbolists Mārcis Šteinbergs otrdien Vācijā guva 11 punktus Manrezas "Baxi" zaudējumā Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Čempionu līgas otrā posma spēlē, bet Mareks Mejeris guva septiņus punktus Jeruzālemes "Hapoel" panākumā viesos.

J apakšgrupas mačā "Baxi" viesos ar 75:85 (17:23, 23:25, 22:21, 13:16) piekāpās Bonnas "Telekom".

Šteinbergs laukumā bija 13 minūtes un 13 sekundes, kuru laikā grozā raidīja četrus no pieciem divpunktu metieniem un visus trīs soda metienus. Viņš atzīmējās arī ar vienu atlēkušo bumbu, divām personiskajām piezīmēm, vienu bloķētu metienu, +/- rādītāju -3, kā arī efektivitātes koeficientu 12.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais ar 21 gūto punktu bija Džeriks Hārdings.

Vācijas vienībā ar 17 punktiem rezultatīvākais bija Dževontijs Haukinss.

J apakšgrupā piecas uzvaras piecās spēlēs ir svinējusi Bonnas "Telekom", trīs - Manrezas komanda, viena uzvara četrās spēlēs ir Viļņas "Rytas" basketbolistiem, bet Stambulas "Bachesehir College" zaudējusi visos četros mačos.

"Hapoel" izbraukumā I grupas mačā ar 73:64 apspēlēja Dižonas "Jeanne d'Arc".

Mejeris 19 minūtēs un četrās sekundēs laukumā grozā raidīja abus divpunktu metienus un vienīgo tālmetienu. Viņš atzīmējās arī ar vienu atlēkušo bumbu, četrām rezultatīvām piespēlēm, vienu kļūdu, kā arī +/- rādītāju +13 un efektivitātes koeficientu 11.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 17 punktiem bija Hedīns Keringtons.

Francijas komandā 24 punktus un sešas atlēkušās bumbas sakrāja Markiss Makdafijs.

Grupā "Hapoel" ar četrām uzvarām piecās spēlēs ieņem pirmo vietu. Trīs panākumi četrās cīņās ir Rodiona Kuruca pārstāvētajai Strasbūras SIG, divi panākumi piecās spēlēs ir Dižonas klubam, bet četrus zaudējumus piedzīvojusi vēl viena Izraēlas komanda Holonas "Hapoel".

Otrajā posmā 16 komandas sadalītas četrās apakšgrupās pa četrām katrā. Pirmo divu vietu ieguvējas kvalificēsies ceturtdaļfinālam, kurā uzvarētājas noskaidrosies dueļos līdz divām uzvarām, bet sezona noslēgsies ar "Final Four" turnīru maijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu