Video ⟩ Gudro rezultativitāte kaldina "Blue Jackets" uzvaru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
NHL spēlētājs Džonijs Gudro izpilda metienu
NHL spēlētājs Džonijs Gudro izpilda metienu Foto: Reuters/Scanpix

Džonijs Gudro otrdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā izcēlās ar pieciem rezultativitātes punktiem un sekmēja Latvijas vārtsarga Elvja Merzļikina pārstāvētās Kolumbusas "Blue Jackets" komandas uzvaru.

"Blue Jackets" izbraukumā ar rezultātu 6:5 (1:1, 3:2, 1:2, 1:0) papildlaikā uzvarēja Sanhosē "Sharks".

Gudro 43 sekundes pirms papildlaika beigām guva uzvaras vārtus, dueli noslēdzot ar diviem precīziem metieniem un trīs rezultatīvām piespēlēm. Divreiz pretiniekus pārspēja arī Būns Dženers.

Merzļikins ģimenes apstākļu dēļ šobrīd ir Latvijā, bet "Blue Jackets" vārtus sargāja Daņiils Tarasovs, kurš neitralizēja 41 metienu un atzīmējās arī ar rezultatīvu piespēli.

Vankūveras "Canucks" komanda, kuras paspārnē ir cits latviešu vārtsargs Artūrs Šilovs, mājās Dalasas "Stars" uzvarēja ar rezultātu 5:2 (2:0, 1:2, 2:0). Šilovs šobrīd ir atgriezies Amerikas Hokeja līgā, bet "Canucks" vārtus sargāja Tečers Demko, kurš apturēja 25 metienus.

Citā spēlē Teilors Redišs guva trīs vārtus un palīdzēja Čikāgas "Blackhawks" uzvarēt līgas līderi Bostonas "Bruins", kas pirmo reizi sezonā piedzīvojusi divus zaudējumus pamatlaikā pēc kārtas. Čikāgieši savā laukumā uzvarēja ar rezultātu 6:3 (1:0, 1:2, 4:1).

Tikmēr Leons Draizaitls sasniedza 100 punktu robežu šajā sezonā, izceļoties ar diviem gūtiem vārtiem Edmontonas "Oilers" uzvarā pār Otavas "Senators" - 6:3 (2:2, 3:0, 1:1). Konors Makdeivids mājiniekiem guva vārtus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli.

NHL regulārajā čempionātā komandas aizvada pa 82 spēlēm katra un visām līdz turnīra beigām palicis ne vairāk par 17 mačiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu