Hokeja uzbrucējs Kaspars Daugaviņš aizvadījis vienu no rezultatīvākajām sezonām savā karjerā, pārstāvot Vācijas čempionāta (DEL) komandu Izerlonas "Roosters". Maijā pasaules hokeja čempionātā Rīgā viņš sagaidīs savu 35. dzimšanas dienu. Kaut pērn pēc Pekinas olimpiskajām spēlēm Daugaviņš lika punktu karjerai Latvijas izlasē, piepildījusies daudzu prognoze - Kaspars ir atpakaļ! TVNET aicināja pieredzējušo hokejistu uz sarunu gan par viņa sezonu Vācijā, gan par Latvijas izlases aktualitātēm.

Kāpēc pieņēmi lēmumu atgriezties Latvijas izlasē? Daudzi jau pērn uzskatīja, ka lēmums noslēgt karjeru valstsvienībā bija pāragrs.

Faktori ir vairāki. Iepriekš pieņemto lēmumu aiziet no izlases nenožēloju. Iekšējā balss teica, ka vajag atpūsties no izlases. Tomēr redz kā dzīvē notiek. Laikam jau drusciņ par ātru aizgāju. Sezonas laikā saņēmu vairākus zvanus no federācijas puses un arī no Harija [Vītoliņa - Latvijas izlases galvenā trenera]. Iepriekš nebija zināms, ka šogad pasaules čempionāts notiks Rīgā. Arī sieva un bērni grib redzēt mani spēlējam "Arēnā Rīga". Līdz ar to ir vairāku apstākļu sakritība. Jūtos labi. Ja pagājušajā gadā šķita, ka vairs neesmu vajadzīgs izlasei, tad tagad jūtu, ka varu palīdzēt komandai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp