Viens no pēdējā laika skaļākajiem skandāliem, kas joprojām kūsā, ir par kanāla "STV Pirmā!" šovu "Stila patruļa". Pašmāju slavenākais "draq queen" Amuna Davis (īstajā vārdā Dāvis Ķimenis) pievērsa pastiprinātu uzmanību šovā redzētajam un skaļi izteica savu viedokli, paužot neizpratni un nosodījumu, izceļot divus šova stilistus Žannu Dubsku un Aleksandru Pavlovu. Tiešsaistes žurnālam "Klik" Amuna Davis un Dubska atklāja savas domas gan par šovu, gan viens par otru.

Dāvis nejūtas tā, ka būtu kādu aizskāris. "Un, ja viņš ies uz tiesu, tad jau sanāk, ka gejs ir slikts vārds, un ko tas parādīs pret LGBT kopienu. Ko tas parādīs pret mūsu tiesībām, ja jau vārds gejs ir kaut kas ir šausmīgs? Vārds gejs ir cilvēka seksualitāte, un apspriest cilvēka seksualitāti, vai tiešām tā ir neslava?

Es zinu, ka esmu skarbs, bet tas nekad nav bez iemesla. Es zinu, ka tamdēļ es daudziem nepatīku. Ja redzēšu netaisnību, es par to runāšu. Nu ko es varu zaudēt - ka mani neņems šovā? Nu, lai neņem! Bet pēdējie astoņi gadi ir pierādījuši to, ka esmu viņiem vajadzīgs, viņi mani aicina. Neaicinās šie, aicinās citi. Patiesībā es nesaprotu šo pretestību, kāpēc vienkārši nevar atvainoties."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp