Video ⟩ Raidījums: Veikals Rīgā atsakās atgriezt pircējam naudu par teju 4000 eiro vērtām ārdurvīm

CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Mārupietis Artūrs pērnā gada vasarā nolēma ģimenes mājai ierīkot jaunas ārdurvis, tādēļ devies uz veikalu, kur pārdevējs skaisti reklamējis durvis par vairākiem tūkstošiem eiro, vēsta televīzijas kanāla TV3 raidījums "Bez tabu". 

Darbinieki vīrieša mājās durvis ielikuši, taču nekvalitatīvi – šķībi un ar spraugām. Artūrs ar veikala vadību vienojušies, ka viņi atbraukšot meistaru darbu novērtēt. Paši esot atzinuši, ka durvis tomēr neesot kvalitatīvi ieliktas, un solījās problēmu atrisināt.

Artūrs gaidījis, kad veikala darbinieki savu vainu novērsīšot, taču oktobrī, ejot garām ārdurvīm, pamanījis, ka durvīm jau nolobījusies krāsa.

Ja sākotnēji vīrietis bija piekritis durvis pārlikt, tad tagad viņš vēlētos no nekvalitatīvās preces vispār atbrīvoties un labprāt saņemtu atpakaļ samaksāto summu, taču veikals šādam risinājumam nepiekrītot. Veikala vadība esot arī piedāvājusi pusi summas atgriezt, kam Artūrs piekritis, taču vēlāk jau šāds piedāvājums ticis atsaukts.

Vīrietis esot iesniedzis sūdzību arī patērētāju aizstāvjiem (PTAC), kuri šobrīd no veikala pārstāvjiem gaidot paskaidrojumus.

Raidījums "Bez tabu" devās uz veikalu “Torex”, kur veikala pārstāvis taisnojās, ka vīrietim esot piedāvāti varianti, kā situāciju risināt. Veikala vadītājs pilnas summas atmaksai nepiekrīt.

PTAC gan norāda, ka vīrietim ir tiesības saņemt atpakaļ visu samaksāto naudas summu jeb 4000 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu