"Mēs vairs neesam istabas biedri!" Ukraiņu influencere Stužuka kļuvusi par precētu sievieti (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Ukraiņu influencere Sofija Stužuka ar mīļoto Antonu.
Ukraiņu influencere Sofija Stužuka ar mīļoto Antonu. Foto: Sofia_stuzhuk/Insagram.com

Rīgā dzīvojošā ukraiņu influencere Sofija Stužuka nu kļuvusi par precētu sievieti. Sofija salaulājusies ar mīļoto Antonu no Rīgas un dalās ar mirkļiem no ceremonijas savā profilā tiešsaistes fotogrāfiju un video koplietošanas platformā "Instagram".

Sofija īsstāstos dalās ar ieskatu laulību ceremonijā, kā arī kadriem no jūras.

Foto: Ekrānuzņēmums no video

"Mēs vairs neesam istabas biedri. Bet es vairs neesmu Stužuka. Tādas, lūk, lietas. Pateicos visiem par apsveikumiem," pie bildēm raksta Sofija.

Foto: Ekrānuzņēmums no video

TVNET jau ziņoja, ka otrdienas, 7. marta, naktī pasaulē nāca slavenās ukraiņu influenceres Sofijas Stužukas un Latvijas pilsoņa Antona Ļevdanska bērns. Tās pašas dienas vakarā Stužuka saviem sekotājiem pastāstīja, kā aizritējušas dzemdības un parādīja savu nupat dzimušo atvasīti.

Kā zināms, bērns pasaulē nāca mājdzemdībās naktī uz otrdienu plkst. 3:55. Jau pēc pāris stundām Stužuka savā saviem "Telegram" sekotājiem parādīja zīdainīša seju.

Nu Stužuka "Instagram" pastāstījusi vairāk par dzemdību norisi un parādīja visu kuplo ģimeni.

Viņa arī atklāja, kādu vārdiņu vecāki mazulītei devuši, - Vasilisa. Stužuka raksta: "Pie mums ieradusies Vaseņka. Vasilisa Levdanska."

Pie publiskotā video pieminēja: "Esmu tik laimīga, ka esmu šā vīrieša bērna māte."

Daloties dzemdību pieredzē, Stužuka rakstīja par sāpēm, kas bijušas teju neizturamas. Neskatoties uz tām, dzemdības aizritējušas viegli. Viņa minēja, ka šīs bijušas garlaicīgākās dzemdības pasaulē.

Arī Antons bijis līdzās dzemdību procesā, par ko Sofija ir ļoti laimīga. Viņa arī pateicas visiem sekotājiem par laba vēlējumiem.

TVNET jau vēstīja, ka šis ir Stužukas ceturtais bērniņš. Trīs bērni dzimuši viņas pirmajā laulībā ar fitnesa skaistuli Stužuku, bet ceturtais ir no rīdzinieka Antona.

Influencere Latvijā ieradās, bēgot no kara Ukrainā. Pērn influencere pavēstīja par pārcelšanos no Jūrmalas uz Rīgu. Viņa pārcēlās uz īpaši glaunu privātmāju pierīgā, kur arī laida pasaulē savu ceturto atvasi.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu