FOTO ⟩ Vien 12 eksemplāros radītais "Rolls-Royce" modelis pirmizrādi piedzīvojis tepat Latvijā

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Rolls-Royce Motor Cars Prague

Britu luksusa klases automašīnu ražotājs "Rolls-Royce" ierobežotās sērijas "Ghost Amber Roads" modelis savu pirmizrādi piedzīvojis Latvijā, vēsta "L'Officiel Baltic".

Marta sākumā dārgais transportlīdzeklis par godu "Dzintara ceļam" tika prezentēts Kaltenē, pašā Baltijas jūras krastā. Kopumā šādi "Rolls-Royce Ghost Amber Roads" saražoti tikai 12 eksemplāros.

Foto: Rolls-Royce Motor Cars Prague

Dzintars, kas ir sacietējuši fosilie sveķi, tiek augstu vērtēts tā zeltainās krāsas dēļ. Vairāk nekā 3500 gadus dzintars tika tirgots pa dažādiem maršrutiem jeb "Dzintara ceļu", kas savienoja Baltijas jūras piekrasti, kur dzintarus iespējams plaši atrast, ar Vidusjūru.

Foto: Rolls-Royce Motor Cars Prague

"Rolls-Royce" inženieri, dizaineri un citas iesaistītās personas smēlās iedvesmu no dzintara krāsas un tekstūras, lai radītu "Ghost Amber Roads" modeli. No ārpuses tika izstrādātas divas jaunas krāsas. Ielūkojoties automašīnas salonā, uzreiz acīs iekrīt durvju sliekšņi, kas izstaro smalku dzintara krāsu.

Foto: Rolls-Royce Motor Cars Prague

Automašīnas grieztos ir iestrādāti "Dzintara ceļa" maršruti, tāpat tie parādās arī priekšējā panelī. Tas ir tīrs roku darbs, kas prasījis vairāk nekā 18 stundas.

Foto: Rolls-Royce Motor Cars Prague
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu