Video ⟩ BMW un Audi sacīkstes Bauskas pusē beidzas ar avāriju un ietriekšanos kokos

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Otrdien, 21. martā, sociālajos tīklos izplatījās kāds video, kurā, iespējams, kāda divu automašīnu sacīkste beigusies ar avāriju. Portāls TVNET sazinājās ar Valsts policiju, lai par šo incidentu Bauskā noskaidrotu ko vairāk.

Video redzams, ka divi spēkrati - "Audi" un BMW - uz kāda nomaļāka ceļa  vienlaicīgi sāk strauju braukšanu. Izskatās, ka abi autovadītāji nolēma pārbaudīt, kuram ir ātrāks transportlīdzeklis.

Savukārt video turpinājumā parādās kadri, kuros redzami tieši šie paši spēkrati, tikai BMW ir avarējis. Pēc video spriežot, izskatās, ka BMW vadītājs pār savu auto zaudējis kontroli un ietriecies kokā. 

Aplūkojot avārijas vietu "Google Maps", secināms, ka tur atrodas ass līkums, kuru, ļoti, iespējams, BMW vadītājs neizņēma, jo ātrums bija pārāk liels. Portāls TVNET sazinājās ar Valsts policiju, lai noskaidrotu detalizētākus notikušā apstākļus.

Policijā norādīja, ka par notikušo negadījumu netika saņemts ne izsaukums, ne kādas ziņas - līdz pat brīdim, kad video parādījās publiskajā vidē.

Reaģējot uz publicēto informāciju, tika sākta apstākļu skaidrošana. Vainīgā persona ir atrasta, un ir sākti divi administratīvā pārkāpuma procesi: par nepamatotu nobraukšanu no ceļa braucamās daļas un par avārijas vietas pamešanu. Piemērojamie sodi par šiem pārkāpumiem attiecīgi ir brīdinājums vai naudas sods līdz 140 eiro, bet par avārijas vietas pamešanu - sods līdz 700 eiro un transportlīdzekļa vadīšanas aizliegums no trim mēnešiem līdz diviem gadiem.

Noskaidrots, ka negadījums noticis 20. martā Bauskā, Bērzkalnes ielā, kad kāds 1981. gadā dzimis vīrietis, vadot BMW auto, nepamatoti nobrauca no ceļa braucamās daļas, iebraucot ceļmalā esošajos kokos.

Jāatzīmē, ka negadījumā cietušo nav.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu