Didrihsoni līdz savai pirmajai naktij gaidīja gadu. Kā viņi to spēja izturēt?

TVNET/Zilonis studijā/TV3
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Zilonis studijā

TV3 sarunu šovā "Zilonis studijā" pieredzē par pietaupīšanos kāzu naktij stāsta uzņēmēja un influencere Elīna Didrihsone un viņas vīrs un biznesa partneris Nauris Didrihsons.

Gan Elīna, gan Nauris nāk no kristīgas ģimenes, un kristīgas vērtības abos ieaudzinātas jau bērnībā.

"Kad sākām tikties, viens otru iepazīt, mēs nolēmām, ka no seksa atturēsimies. Kāpēc? Vīrietis, ja uzreiz dabū seksu, uz sievieti skatās nedaudz citādāk, jo pazūd mīlestība, kaut kas dziļāks,” sarunu šovā “Zilonis studijā” stāsta Nauris Didrihsons.

Foto: Zilonis studijā

Nebija tā, ka Elīna un Nauris viens otram bija pirmie partneri. Elīnai, pirms viņa satika Nauri, bija trīs gadus ilgas attiecības, kas lielākoties balstījās uz seksu. Elīna stāsta – attiecības, kurās viņa bija, pirms iepazina Nauri, deva sapratni, kādas viņa nekad vairs negribētu. “Sekss pamaina skatu uz attiecībām, jo džeks nekur nesteidzas. Kad atnāks gredzens, kas to lai zina, kad viņam sagribēsies. Džeks vispār nekustas..."

Foto: Zilonis studijā

Naurim seksuālas attiecības bija astoņpadsmit, deviņpadsmit gadu vecumā.

Kad trīs nedēļas pēc draudzēšanās sākuma abu starpā jautājums par seksu kļuva aktuāls, Elīna bija tā, kura ierosināja – gaidīsim. Vienlaikus viņa uzsver – tā kā abi intīmas attiecības jau bija piedzīvojuši, seksu atlikt līdz kāzām nebija viegli.

Īpaši grūti bijis, kad līdz kāzām bija palikušas divas nedēļas, norāda Elīna. “Mēs jau zinām, ka tūlīt precēsimies, viss jau ir saorganizēts, laiks tikšķ, tūlīt būs tā stunda, un tas bija vislielākais kārdinājums. Tajā brīdī mēs nolēmām, ka nedēļu līdz kāzām ieslīgsim darbos un pat mazāk tiksimies."

Līdz pirmajai kopīgajai naktij jaunieši gaidīja gadu. "Tā bija kāzu nakts," atklāj Nauris. 

Foto: Zilonis studijā

Kad kāzu dienā stāvējām pie altāra, mēs raudājām, jo bijām sailgojušies viens pēc otra, tāpēc bija vēl lielāks emocionālais sprādziens.” Abi sapratuši, ka lēmums par atturēšanos no seksa bija vispareizākais.

Vai nebija papildu uztraukums? "Jā, viennozīmīgi. Pirmā reize bija reāls stresiņš. Pirmā nakts nebija baigi spīdošā un tā, kā gribējās," atklāts ir Nauris. “Bet pēc tam viss bija burvīgi.”

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu