VIDEO ⟩ "Sacīkstes te notiek regulāri!" Bauskas pusē vietējos satrauc pārgalvīgi šoferi

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Pirmdien, 20. martā, divi autovadītāji Bauskas pusē nolēma savā starpā sarīkot sacīkstes, taču tas beidzās ar avāriju. Vietējie iedzīvotāji raidījumam "Degpunktā" atklāja, ka pārgalvīgu autovadītāju netrūkst, jo dažādas sacensībām līdzīgas skaņas var dzirdēt regulāri.

Netālu no avārijas vietas ir vairākas dzīvojamās mājas. Viena no tām ir tieši pie līkuma, kurā, visticamāk, BMW šoferis savu auto nesavaldīja. Mājas iedzīvotāji stāsta, ka dragreisam raksturīgie trokšņi šajā vietā neesot nekas jauns.

Autosacīkstēm līdzīgas skaņas visvairāk varot dzirdēt tieši naktīs. Jau vairākkārt novērots kāds "Audi" spēkrats, kas pa Bērzkalnu ielu traucas lielā ātrumā, ar pārsniegtiem skaņas decibeliem no izpūtēja.

Šoreiz avārijas sekas ir bojāti koki un dzelžu atliekas, kas pavisam ātri tika novāktas, taču iznākums varēja būt arī letāls ne tikai pašiem autovadītājiem, bet arī kādam garāmgājējam.

Valsts policija iepriekš portālam TVNET norādīja, ka par notikušo negadījumu netika saņemts ne izsaukums, ne kādas ziņas - līdz pat brīdim, kad video parādījās publiskajā vidē.

Reaģējot uz publicēto informāciju, tika sākta apstākļu skaidrošana. Vainīgā persona ir atrasta, un ir sākti divi administratīvā pārkāpuma procesi: par nepamatotu nobraukšanu no ceļa braucamās daļas un par avārijas vietas pamešanu. Piemērojamie sodi par šiem pārkāpumiem attiecīgi ir brīdinājums vai naudas sods līdz 140 eiro, bet par avārijas vietas pamešanu - sods līdz 700 eiro un transportlīdzekļa vadīšanas aizliegums no trim mēnešiem līdz diviem gadiem.

Noskaidrots, ka negadījums noticis 20. martā Bauskā, Bērzkalnes ielā, kad kāds 1981. gadā dzimis vīrietis, vadot BMW auto, nepamatoti nobrauca no ceļa braucamās daļas, iebraucot ceļmalā esošajos kokos.

Jāatzīmē, ka negadījumā cietušo nav.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu