Volejboliste beidz karjeru, jo cilvēki ņirgājas par viņas krūšu izmēru (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: @kaylasimmmons/Instagram

Amerikāniete Keila Simmonsa vēlējās kļūt par veiksmīgu volejbolisti, taču pēc universitātes absolvēšanas sportošanai nolēma pielikt punktu. Iemesls ir cilvēku ņirgāšanās par viņas (pārāk) lielajām krūtīm...

Simmonsa, kura ir dzimusi Geinsvilā, Floridā, studēja Māršala universitātē un NCAA sacensībās bija viena no savas volejbola komandas labākajām spēlētājām.

Jau toreiz viņa aktīvi darbojās sociālajos tīklos, un viņas profili bija ļoti populāri. Šobrīd viņai "Instagram" ir vairāk nekā 928 tūkstoši sekotāju. 

"Skolas vadība man teica, ka manis izvietotās fotogrāfijas ir neatbilstošas, pārāk atklātas. Man pat tika lūgts dzēst kontu," Simmonsa neslēpa kādā intervijā. 

Kaut arī viņa vēlējās kļūt par laba līmeņa volejbolisti, nolēma beigt karjeru. Iemesls tam bija cilvēku ņirgāšanās par krūšu izmēru. Spēlēšana universitātes komandā esot ietekmējusi viņas turpmāko dzīvi.

"Es biju salauzta, jo jutu, ka sava ķermeņa dēļ nevaru vairs nodarboties ar sportu, ko tik ļoti mīlu. Kopš tā laika esmu iemācījusies, ka nedrīkst ļaut citiem ietekmēt tavu noskaņojumu. Esmu tāda, kāda esmu," teica Simmonsa.

Pēc skolas absolvēšanas Simmona pievērsās modeles karjerai. Viņa ir ļoti aktīva sociālajos tīklos. Publicē savas privātās dzīves fotogrāfijas, tostarp visai pikantus foto, kuros nevairās demonstrēt savu augumu. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu