Otrdienas horoskops: 28. marts

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskopi otrdienai, 28. martam.

AUNS

Parādīsi, ka esi profesionālis ar stratēģisku domāšanu. Ne tikai spīdoši paveiksi savus darbus, bet atradīsi izeju no sarežģītas situācijas, kas var skart visu kolektīvu.

VĒRSIS

Darbi negaida, bet prātā dažādas domas. Nebūs vienaldzīgas norises tuvākā un tālākā apkārtnē, un emocionāli dzīvosi līdzi arī pasaules notikumiem. Noziedo kādu artavu labdarībai.

DVĪŅI

Būsi noskaņots optimistiski un arī problēmsituācijās atradīsi pozitīvus momentus un risinājumus. Bez atelpas gan neskrien, jo enerģijas rezerves nav bezgalīgas.

VĒZIS

Emocijām pārbagāta diena – vienalga vai notikumi ar plusa vai ar mīnusa zīmi. Esi apdomīgs: nevajag neko teikt vai risināt tad, kad prāts saka ko vienu, bet sirds ko citu.

LAUVA

Problēmas var sagādāt sadarbības partneri. Būsi cerējis, ka savu darāmo katrs pats zina un paveiks, bet – nekā. Pats ātri izlabosi kļūmi, bet turpmākā sadarbošanās, iespējams, jākoriģē.

JAUNAVA

Pienācis laiks realizēt ieceres profesionālajā jomā un doties uz priekšu. Perfekta plānošana būs tavs trumpis, lai izvairītos no dažādām nejaušībām, kas ceļā var gadīties.

SVARI

Ja profesionālajā vidē kaut kas neapmierina, tad pienācis laiks pārmaiņām – meklē citu darbu, veido karjeru, atrodi jaunus biznesa virzienus. Ja arī kāds uz tavām aktivitātēm lūkojas skeptiski, neņem galvā.

SKORPIONS

Var gadīties, ka tev jāizdara tas, kas bija jāpaveic kādam citam. Izdari secinājumus un izvērtē sadarbības partnerus. Varbūt kādi ceļi šķirsies, bet jaunas iespējas radīsies vietā.

STRĒLNIEKS

Var rasties noderīgas biznesa idejas un domubiedri. Lielisks laiks, lai izveidotu jaunu sadarbības projektu. Ja krietni pastrādāsi, vēlāk cipars bankas kontā priecēs.

MEŽĀZIS

Apzinīgais un pārsvarā nopietnais Mežāzis parādīs sevi jaunā ampluā – kā cilvēku ar humora dzirksti. Smaids atver daudzas durvis, un pozitīvisms palīdzēs arī lietišķajās lietās.

ŪDENSVĪRS

Spēsi iedvesmot citus un atrast domubiedrus jauniem projektiem. Tikai vajag gan ievākt informāciju un pārbaudīt, cik uzticami viņi ir, lai svarīgākajā brīdī nerodas vilšanās.

ZIVIS

Kāda darba apspriede var izvērsties visai vētraina, bet beigās ar rezultātu būs apmierināti visi. Taču tev jāiegulda darbs un no tavas pieejas un zināšanām daudz kas atkarīgs

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu