Norvēģijā pazudušā biatlonista meklēšana uzņem jaunus apgriezienus

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Eivinds Sporalands
Eivinds Sporalands Foto: @eivindsporaland/instagram

22 gadus vecais biatlonists Eivinds Sporalands Norvēģijā ir pazudis vairāk nekā nedēļu. Līdz šim viņa meklēšana nav devusi augļus, un lieta uzņēmusi jaunus apgriezienus.

Vācijas izdevums "Bild" vēsta, ka bez policijas un brīvprātīgajiem 19. martā Lillehammerē pazudušā sportista meklēšanā iesaistījies arī Norvēģijas slepenais dienests.

Pēc tam, kad radinieki ziņoja par viņa pazušanu, tika sākta Sporalanda meklēšana. Pagaidām, neskatoties uz plašo meklēšanu, viņu nav izdevies atrast. Vienīgais pavediens ir Sporalanda pamestā automašīna vienā no Lillehammeres stāvlaukumiem.

Policija pagājušās nedēļas ceturtdienā spekulēja, ka vīrietis vēl varētu būt dzīvs. Viņa treneris Asmunds Steiens Norvēģijas sabiedriskajam medijam NRK izteicās, ka meklēšanā ir iesaistīti arī cilvēki no biatlona aprindām.

Policija apstiprinājusi, ka Sporalanda meklēšana nav saistīta ar noziegumu. Lillehammeres apkaimes iedzīvotāji tikuši lūgti pārbaudīt savus nekustamos īpašumus un dzīvesvietas, lai varētu palīdzēt viņu atrast. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu