Video Kanādas pirmā rakete kliedzot saļimst spēles laikā: Tādas sāpes es vēl nekad neesmu jutusi

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Bjanka Andresku
Bjanka Andresku Foto: AP/Scanpix

Savainojumā Maiami "WTA 1000" turnīrā otrdien iedzīvojās Kanādas labākā tenisiste Bjanka Andresku (WTA 31.), kura traumas dēļ nespēja turpināt maču.

Astotdaļfināla mačā otrajā setā viņa pret neitrālo sportisti Jekaterinu Aleksandrovu (WTA 18.) atradās vadībā ar 2-0 un pēkšņi salīdzinoši nevainīgā situācijā nokrita laukumā un aiz sāpēm izplūda asarās.

"Mans Dievs, mans Dievs!" Bija dzirdami Andreesku saucieni. Tad ar asarām acīs viņa teica: "Tādas sāpes es vēl nekad neesmu jutusi."

Laukumā nekavējoties devās mediķi un turpat sniedza pirmo palīdzību. Pēc tam tenisistei palīdzēja iesēsties ratiņkrēslā un viņa pameta laukumu. Pirms viņa atstāja kortu, Andreesku mierināt devās arī Aleksandrova. 

"Man ļoti žēl, ka ar viņu tā notika. Bija sāpīgi uz viņu skatīties. Es neko nevarēju darīt vai kā palīdzēt, kas lika justies briesmīgi. Ticu, ka viņai viss būs kārtībā. Novēlu viņai drīzu atveseļošanos," WTA citē Aleksandrovas teikto. 

Līdz ar to 28 gadus vecā Aleksandrova sasniedza Maiami turnīra ceturtdaļfinālu, kurā spēkiem mērosies ar čehieti Petru Kvitovu (WTA 15.).

Maiami turnīrā piedalījās arī Latvijas labākā tenisiste Aļona Ostapenko, kas ar 3-6, 3-6 astotdaļfinālā piekāpās itālietei Martinai Trevizanai. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu