VIDEO ⟩ Šoferus pie Centrāltirgus nepatīkami pārsteidz jaunā autostāvvietu kārtība (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Anatolijs regulāri dodas uz Centrāltirgu, taču katru reizi sastopas ar problēmu - stāvvietu nepieejamību. Tā kā vīrietim ir grūtības pārvietoties, viņš meklē vietas, kas parasti ir tuvāk ieejai, vēsta raidījums "Bez tabu".

Šā gada janvārī Anatolijs devies uz tirgu, nolicis mašīnu brīvajā stāvvietā pie zivju paviljona un vējstiklā novietojis invalīda apliecību. Pēc pāris mēnešiem Anatolijs pa pastu saņēma soda kvīti 124 eiro apmērā, jo vairākkārt apstājies vietā, kura nav apzīmēta ar invalīdu zīmi.

Anatolijs ir pārsteigts par piespriesto sodu, jo neuzskata, ka izdarījis pārkāpumu. Ņemot vērā, ka invalīdu vietas esot bijušas aizņemtas, novietojis auto tuvākajā brīvajā vietā.

Arī mārupietes Vinetas ģimene ir spiesta maksāt 30 eiro sodu. Viņas vecāki esot pārliecināti, ka apstājušies cilvēkiem ar invaliditāti paredzētā vietā, taču tāpat sodīti. Vineta vēlējusies redzēt fiksētu pierādījumu pārkāpumam, taču autostāvvietas apsaimniekotājs “Park expert” vairāku nedēļu garumā neesot bildi atsūtījis.

Arī autovadītāja Ieva saskārusies ar nepatīkamu pieredzi, automašīnu novietojot pie Centrāltirgus. Viņa stāvvietā ieradusies plkst. 22.10, lai sagaidītu ģimenes locekli no autoostas, taču apstāšanās uz pāris minūtēm izmaksājusi 30 eiro.

Plašāk "Bez tabu" sižetā!

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu