VIDEO ⟩ Satiksmes melnais punkts Mārupē - Lielās un Kantora ielas krustojumā notiek avārija pēc avārijas (3)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Lielās un Kantora ielu krustojumu zina ikviens Mārupes iedzīvotājs. Tiesa, ne tajā pozitīvākajā kontekstā, jo šajā vietā pārāk bieži notiek smagas avārijas. Raidījums "Degpunktā" pētīja, kā atrisināt problēmu šajā krustojumā.

Videonovērošanas kamera pie daudzstāvu ēkas iemūžināja kārtējo negadījumu Kantora un Lielās ielas krustojumā. Pa galveno ceļu braucošo "Renault" vadīja Aleksandrs. Vīrietis pēcpusdienā brauca pakaļ bērnam uz skolu. Šoferis atceras, ka pievērsis uzmanību gājējam, kas šķērsoja Kantora ielu pa gājēju pāreju, un neilgi pēc tam saņēmis triecienu pa automašīnas aizmugurējo, kreiso sānu.

Aleksandrs, kurš iekļuva satiksmes negadījumā, stāsta, ka viss noticis sekunžu laikā - skatījies uz gājēju, braucis tālu uz priekšu. Viņš stāsta, ka krustojums ir bīstams, blakus esot skola.

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju biroja mājaslapā pieejamajā ceļu satiksmes negadījumu kartē kopš 2020. gada janvāra līdz šodienai Kantora un Lielās ielas krustojumā atzīmētas vismaz 16 sadursmes.

Aleksandrs ar saviem nepatīkamajiem avārijas iespaidiem dalījās arī interneta vidē, lai saprastu, kad beidzot tiks veiktas nopietnas satiksmes izmaiņas. To, vai tuvākajā laikā krustojumā ir gaidāmas pārmaiņas, raidījums centās noskaidrot Mārupes novada pašvaldībā.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu