“Printify” mainās vadība (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Anastasija Oļeiņika
Anastasija Oļeiņika Foto: Printify

Pasūtījuma drukas platformas "Printify" vadītājas amatā līdz šā gada beigām darbu sāks Anastasija Oļeiņika, kura līdz šim bija uzņēmuma finanšu direktore, pavēstīja uzņēmumā.

Savukārt uzņēmuma līdzdibinātājs un līdzšinējais valdes priekšsēdētājs Jānis Berdigans turpinās darbu "Printify" mātesuzņēmuma valdē, fokusējoties uz uzņēmuma stratēģijas izveidi un attīstību. Vadības maiņa tiks pabeigta līdz šā gada beigām.

Par kompānijas rīkotājdirektoru iecelts esošais piegādes procesu vadītājs Skots Ričardsons, kurš pirms tam ilgstoši strādāja "Amazon".

Oļeiņikai ir vairāk nekā septiņu gadu pieredze, vadot investīciju platformu "Twino".

Latvijā strādā SIA "Printify Development", kuras valdē ir Oļeiņika un Berdigans, kā arī SIA "Printify Europe", kuras valdē ir Berdigans, liecina informācija "Firmas.lv".

Jau ziņots, ka "Printify Development" 2021.gadā strādāja ar 17,107 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir 2,4 reizes vairāk nekā 2020.gadā, savukārt kompānijas peļņa pieauga par 58,5% un sasniedza 1,343 miljonus eiro. Kompānijas finanšu rādītāji par 2022.gadu vēl nav publiskoti.

Savukārt "Printify Europe" ieņēmumus no pamatdarbības 2022.gadā neguva. Uzņēmums dibināts ar pamatdarbības mērķi darboties kā tiešsaistes platforma, kas piedāvā individuāli apdrukātu produktu tirgotājiem no vairākiem drukas pakalpojumu sniedzējiem, lai izpildītu pasūtījumus un nosūtītu preci gala patērētājam Eiropā. 2022.gadā kompānija vēl nesāka darbību.

"Printify" ir tiešsaistes platforma, kas visā pasaulē savieno tirgotājus ar apdrukas pakalpojumu sniedzējiem. Uzņēmuma galvenais tirgus ir ASV, bet tā galvenā mītne atrodas Rīgā. Uzņēmums "Printify Development" ir reģistrēts 2015.gada augustā, un tā pamatkapitāls ir 2800 eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir ASV reģistrētais uzņēmums "Printify Inc.", bet patiesais labuma guvējs ir Berdigans.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu