Kurām horoskopa zīmēm šonedēļ spīd veiksme?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 24. - 30. aprīlim.

AUNS

Ir diezgan piņķerīgs periods, kad iespējami dažādi pārpratumi, aizķeršanās, norunu izjukšana. Esi precīzs ar dokumentiem un darījumos, taču, ja kaut kas neizdodas, „dzīvi atlikt” nevajag. Patiesībā var pavērties pavisam jauni ceļi, kā palielināt ienākumus. Un šoreiz panākumi nav viss ātrā rīcībā un enerģiskā rosībā, bet gan idejās. Uzdrīksties sapņot un šos sapņus realizēt. Var arī uzrasties cilvēki, kuri vēlas sadarboties. Nedēļas nogalē jādodas dabā vai ekskursijā. Sirds vēlas baudīt dzīvi un pavasari.

VĒRSIS

Lieliskas komunikācijas spējas, sapratīsies ar cilvēkiem teju no pus vārda. Ja arī kāds pret tavām idejām izturēsies skeptiski vai par dažādiem jautājumiem būs pretējās pozīcijās, tu ar loģiskiem argumentiem spēsi pārliecināt. Kādā brīdī var atklāties, ka pietrūkst zināšanu, jo dzīve un tehnoloģijas dažkārt traucas uz priekšu ātrāk, nekā tu spēj tikt līdzi. Tā nav problēma – piesakies kursos. Dažādas svarīgas norises paredzamas privātajā dzīvē. Emocijas viļņosies, un pavasaris iedvesmos. Neizpaud savus sirds noslēpumus citiem.

DVĪŅI

Atkal un atkal pārliecināsies, ka smaids un pozitīva attieksme atver daudzas durvis. Lieliska nedēļa, lai risinātu sarunas un arī izlīgtu ar cilvēkiem, ar kuriem iepriekš bijušas kādas domstarpības un strīdi. Dienu notikumi nesīs jaunas pieredzes un liks uz atsevišķām situācijām paskatīties no cita skatupunkta. Arī izdarīt secinājumus un kaut ko mācīties. Brīvajā laikā vēlamas dažādas aktivitātes – satikšanās ar draugiem, pārgājieni, izbraucieni vai pikniks dabā. Ģimenes cilvēkiem saimniecības darbi, savstarpējs atbalsts un kopības sajūta.

VĒZIS

Daudz enerģijas – burtiski dzirksteļosi no spēku pieplūduma. Citkārt rāmo Vēzi ne atpazīt! Traucoties uz priekšu, uzmanies no pārsteidzības. Ir tāds sakāmvārds: „Kā vējš skrien, kā miets

atduras.” Un ieklausies arī kolēģu un draugu ieteikumos, kas var izrādīties ļoti vērtīgi un palīdzēt izvairīties no kļūdām. Darbā labas iespējas izcelties un pakāpties pa karjeras kāpnēm, taču derētu arī papildināt zināšanas. Nedēļas nogalē ieplāno izbraucienu pa Latvijas skaistajām vietām. Ja sirdī esi dārzkopis, tad zini, ka ir sākusies stādu tirgu sezona.

LAUVA

Tev patīk atrasties uzmanības centrā un starmešu gaismā, un šajā nedēļā to varēsi izbaudīt no sirds. Lielisks laiks, lai parādītu savus talantus profesionālajā jomā. Kolēģi, vadība vai darījumu partneri atzinīgi novērtēs tavu pienesumu, varbūt pat izglābsi kādu projektu vai atrisināsi situāciju, kura draud ar ieceru krahu. Ja vēlies, vari mainīt darbu un lūkoties pēc augstāka amata. Nedēļas nogalē rūpēsies par saviem mīļajiem, vēlēsies viņus no sirds palutināt un noorganizēt kādu izklaides pasākumu. Brīvajiem ļaudīm iespējama tikšanās ar tālejošu turpinājumu.

JAUNAVA

Ar sirdi un dvēseli būsi iekšā darba pienākumos, un nedēļa solās būt ļoti, ļoti aktīva: lietišķas tikšanās, darījumu sarunas, arī sadzīvisku jautājumu kārtošana. Cilvēki apbrīnos tavu enerģiju. Taču atsevišķos jautājumos ar kolēģiem vai mājiniekiem var rasties domstarpības. Nemēģini par katru cenu pierādīt sava viedokļa pareizību un cīnīties par savu taisnību, jo dažkārt situācijas nebūt nav tādas, kā pirmajā brīdī izskatās. Neklausies visā, ko cilvēki runā, un netici uz vārda. Brīvdienās būsi noskaņots pavasara darbiem – telpu spodrināšanai vai āra teritorijas sakopšanai.

SVARI

Labs laiks visdažādāko lietišķo jautājumu risināšanai. Sekmīgi veidosi kontaktus un darba vai biznesa lietās noderēs draudzīgi sakari un senas pazīšanās. Lai arī ko citi teiktu, tu pārliecināsies, ka privātajiem kontaktiem ir nozīme. Kādam iespējams vilinošs karjeras piedāvājums, kuru tomēr vajadzētu apdomīgi izvērtēt. Darbu steigā neatstāj novārtā privāto dzīvi un attiecības ar mīļoto. Atrodi laiku, lai pabūtu divatā, apspriestu svarīgās tēmas

vai vienkārši kopā atpūstos. Prieku sagādās kultūras pasākuma apmeklējums vai pavasarīga ekskursija.

SKORPIONS

Var būt grūti pieņemt atšķirīgus viedokļus, tomēr šī nedēļa profesionālā ziņā būs sekmīgāka, ja sadarbosies un uzklausīsi kolēģu vai biznesa partneru ieteikumus. Radīsies interesanti nākotnes plāni, kā arī noderīgas idejas par peļņu. Vari iziet sabiedrībā, kur pastāv iespējas izveidot noderīgus kontaktus, prezentēt savas ieceres un atrast domubiedrus vai sponsorus. Brīvdienas pavadi kopā ar ģimeni, saviem mīļajiem un tuviem draugiem. Gūsi pozitīvas emocijas nākamajai nedēļai. Ja sirds brīva, tajā var iemirdzēties saulaina dzirkstīte.

STRĒLNIEKS

Ļoti aktīva nedēļa, kad jārisina neskaitāmi jautājumi. Taču: kas par daudz, tas par skādi! Un tam, kurš dara, uzkrauj vēl vairāk... Īpaši apmierināts nebūsi, bet – ko iesākt?... Vismaz raugies, lai netiec apbižots atalgojuma ziņā. Katram „peles klikšķim” ir sava cena. Pēc trakā darba skrējiena brīvdienās atvēli pietiekami daudz laika atpūtai. Sirdī jutīsi mostamies pavasari un siltas emocijas. Ja tev ir otrā pusīte, sarīko mīļu un romantisku pasākumu divatā. Pārsteidz sirdsāķīti ar kādu jauku dāvanu vai nedēļas nogali tālāk prom no ierastās vides. Brīvajiem ļaudīm var uzdzirkstīt simpātijas.

MEŽĀZIS

Laiks jauniem izaicinājumiem. Būsi noskaņots enerģiski un radoši, un sirds ilgosies pēc vēl nesasniegtiem apvāršņiem. Ir īstais laiks, lai izkāptu no ierastās komforta zonas un paplašinātu darbošanos. Veiksmīgi veidosi lietišķos kontaktus, kā rezultātā iespējams jauns darba vai karjeras piedāvājums. Tāpat arī labs laiks privātā biznesa attīstībai. Aktīva darbība sniegs ne tikai morālo gandarījumu, bet arī labumu materiālā izteiksmē. Brīvdienās vari ieplānot pavasara mājas darbus – sarīkot tīrīšanu, atsvaidzināt interjeru, sakopt āra teritoriju. Aicini talkā arī radus un draugus un pēc tam sarīko dārza svētkus.

ŪDENSVĪRS

Lielu ieceru un autoritātes nostiprināšanas laiks - izplāno, izrēķini un dodies uz priekšu. Jāizmanto iespējas, ko zvaigznes var „piespēlēt” kuru katru brīdi. Tiesa, var nākties sastapties arī ar skeptiķiem, taču viņos nevajag daudz klausīties. Iespējams, ar kāda muti runā skaudība par paša neizdarību un nerealizētiem plāniem. Ar ienākumiem būsi apmierināts un brīvos līdzekļus vari izmantot sadzīves vajadzībām un mājas vides uzlabošanai. Kaut arī daudz darāmā, neatstāj novārtā attiecību tēmu, iespējams, tajā kaut kas pārrunājams un sakārtojams. Ja šobrīd esi brīvs, atver sirdi pavasarim un mīlestībai.

ZIVIS

Vajag atrotīt piedurknes un ķerties pie darba, ja arī ik pa brīdim šķiet, ka neko diži negribas pasākt un māc slinkums. Patiesībā tieši tagad ir īstais brīdis realizēt plānus un idejas, kas jau kādu brīdi rosījušās prātā. Tikai raugies, lai tavs veikums tiek novērtēts un nekautrējies apspriest atalgojuma jautājumus. Profesionālo pienākumu pildīšana var radīt stresu, taču īstajā brīdī viss nostāsies savās vietās. Sirds siltums staros no tevis un sasildīs citus. Lielisks laiks, lai dalītos mīlestībā, pievērstos attiecību tēmai, palutinātu tuvos cilvēkus un izbaudītu laimes brīžus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu