Dāvātas ar mīlestību: idejas Māmiņdienas dāvanai

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Svētdien, 14. maijā, atzīmēsim Mātes dienu – vienus no sirsnīgākajiem pavasara svētkiem, kad vēlamies savam vistuvākajam cilvēkam pasaulē – mammai – atgādināt, cik ļoti viņa ir īpaša un ko viņa mums nozīmē. Piedāvājam iepriecināt māmiņu ar kādu no šīm dāvanu idejām, jo visskaistākās dāvanas ir no sirds.

Atmiņu lādīte

Kas var būt jaukāks kā dalīties kopīgās atmiņās un piedzīvojumos? Apkopo spilgtākos mirkļus kopā ar mammu atmiņu kastē! Atrodi savā bērnības foto albumā jūsu un mammas kopīgās fotogrāfijas, kā arī varbūt tev ir saglabājušās sentimentālas lietas no jūsu kopīgajiem piedzīvojumiem? Izveido atmiņu lādīti un kopā gremdējieties atmiņās – sākot no brīža, kad spēri pirmo soli, līdz, iespējams, pirmajam kopīgam ceļojumam. Tāpat vari izveidot atmiņu kladi ar sev interesējošiem jautājumiem, kuru varat aizpildīt kopā, – lielisks satuvināšanās veids!

Foto: Shutterstock

Kopīga aktivitāte

Izbrauciens pie dabas, SPA baudījums, teātra apmeklējums vai iepirkšanās – izplāno kopīgu aktivitāti, jo dārgākais, kas mums ir, – tas ir laiks. Un kas vēl vairāk spēj sasildīt māmiņas sirdi par laiku, kas pavadīts kopā? Veidojiet jaunas atmiņas un piedzīvojumus!

Filmu vakars

Vai tā būtu komēdija vai sirdi plosoša drāma – ieplāno Māmiņdienas filmu vakaru! Neaizmirsti par našķiem, ko baudīt pie filmas, piemēram, siera plati, ogas un, protams, gaisīgo Laimas zefīru, kas, gluži kā filmas, pārsteidz ar daudzveidīgu garšu buķeti. Zefīrs, iespējams, ir tavas mammas bērnības garša - izbaudiet šo nostalģisko sajūtu kopā!

Foto: publicitātes

Svētku vakariņas

Daudziem no mums bērnības smarža ir mammas gatavotās pankūkas agros rītos, siltas pusdienas pēc skolas, kā arī sātīgās vakariņas, kad visa ģimene sēdās pie galda, lai pārrunātu dienas notikumus. Māmiņdiena ir īstā diena, kad iepriecināt savu mammu un pagatavot viņas mīļāko maltīti.

Foto: publicitātes

Ziedi un saldumi

Ikvienai dāmai patīk ziedi! Iepriecini savu māmiņu ar kādu košu pavasara ziedu pušķi un, lai padarītu dienu vēl jaukāku, pasniedz arī kādu mutē kūstošu saldumiņu! 

Foto: publicitātes

Ieklausies mammas vēlmēs

Varbūt esi piefiksējis, ka mamma izteikusi kādu īpašu vēlmi svētkos? Nu tad Māmiņdiena ir īstā diena, kad piepildīt viņas ieceres! Iepriecini mammu ar viņas mīļāko aromātu vai kādu kosmētikas produktu, par ko viņa jau sen sapņojusi.

Neaizmirsti svētkos apsveikt ne tikai mammu, bet arī vecmāmiņu, krustmāti, sievasmāti vai vīramāti! Mīļās māmiņas, paldies, ka esat - mēs augstu vērtējam jūsu nesavtīgo ieguldījumu ģimenē un bērnu ikdienas dzīvē! Lai mums vairāk saldu dienu kopā!

Foto: Unsplash

Raksts tapis sadarbībā ar "Laimu".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu