VIDEO ⟩ Iedzīvotāji izcīna, ka viņu pagalms vairs nav caurbraucama sēta

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Evija Trifanova/LETA

Ceļa posms Rīgā, starp Vaidavas un Ieriķu ielu, kļuvis par labu piemēru tam, kā aktīvas vietējo iedzīvotāju rīcības dēļ dzīvojamā zona vairs nav "caurstaigājama sēta" tiem šoferiem, kuri vēlas apbraukt sastrēgumus, vēsta raidījums "Zebra".

Vietējie iedzīvotāji stāsta, ka šajā vietā pavisam nesen auto gandrīz notriecis mazu meitenīti, tāpēc nolemts pielikt punktu tam, ka cauri šiem pagalmiem var izbraukt ikviens, kam tas ienāk prātā. Lai bloķētu satiksmi, uzlikti gan betona puķupodi, gan arī iekšpagalma ceļam pa vidu aizstumta atkritumu tvertne.

Kā pārliecinājās raidījums, mobilajās vietnēs joprojām rādās, ka šis iekšpagalmu posms ir izbraucams, un sižeta filmēšanas dienā bija redzams, ka daudzi šoferi, cerot apbraukt sastrēgumu, joprojām mēro ceļu pa sev ierasto maršrutu.

Sastapušies ar negaidīto šķērsli, liela daļa autovadītāju griežas apkārt un brauc atpakaļ, taču bija novērojami arī atsevišķi gadījumi, kad kāds agresīvāk noskaņots šoferis ignorēja vietējo iemītnieku vēlmes un pašrocīgi pārbīdīja gan betona puķupodus, gan arī atkritumu konteineru, kā rezultātā radās domstarpības ar iedzīvotājiem.

Plašāk "Zebras" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu