FOTO un VIDEO ⟩ Grīziņkalnā "lidojošs" BMW izraisa smagu avāriju un aizbēg. Policija meklē aculieciniekus (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Instagram/@sadursmelv

Aizvadītajās brīvdienās Rīgā, Grīziņkalna mikrorajonā, notika smags ceļu satiksmes negadījums, ko izraisīja kāds neapdomīgs BMW autovadītājs. Valsts policija portālam TVNET sniedza komentāru par notikušo.

"Sadursme.lv" ziņo, ka negadījums noticis 29. aprīlī Rīgā, Jāņa Asara un Tallinas ielas krustojumā. BMW vadītājs pie sarkanās gaismas esot ietriecies "Bolt" taksometrā, kas tajā brīdī vedis klienti.

Aculiecinieki ziņo, ka BMW vadītājs esot braucis lielā ātrumā - 120 km/h un, neievērojot luksofora sarkano signālu, ietriecies taksometrā. BMW vadītājs no notikuma vietas esot aizbēdzis.

Valsts policija portālam TVNET apstiprināja, ka 29. aprīlī ap pulksten 03.40 likumsargi saņēma izsaukumu uz ceļu satiksmes negadījumu Rīgā, Tallinas un Jāņa Asara ielu krustojumā, kur bija notikusi sadursme starp automašīnām BMW un "Škoda".

Policijas rīcībā esošā sākotnējā informācija liecina, ka automašīnas BMW vadītājs nav ievērojis luksofora aizliedzošo signālu. Pēc sadursmes automašīnas BMW vadītājs pameta negadījuma vietu. Ceļu satiksmes negadījumā necieta neviena persona.

Par notikušo Valsts policija ir sākusi administratīvā pārkāpuma procesu un noskaidros negadījuma apstākļus, kā arī automašīnas BMW vadītāju. Tāpat policija aicina atsaukties negadījuma aculieciniekus, zvanot pa tālruņa numuru 67086687 vai 110.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu