Video ⟩ Policija sāk pārkāpuma procesu par Šeflera firmas automašīnu agresīvo braukšanu Jūrmalā (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Policija sāk pārkāpuma procesu par Šeflera firmas automašīnu agresīvo braukšanu Jūrmalā
Policija sāk pārkāpuma procesu par Šeflera firmas automašīnu agresīvo braukšanu Jūrmalā Foto: Ekrānuzņēmums

Valsts policija sākusi administratīvā pārkāpuma procesu un veic pārbaudi par sociālajos tīklos izplatīto video, kurā redzamas divas agresīvi braucošas apvidus automašīnas Jūrmalā, apstiprina policija.

Mēs esam Latvijā vai Krievijā? Krievu oligarhu uzvedība Jūrmulā..
by u/Emotional-Athlete-19 in latvia

Video redzami divi apvidus auto "Mercedes Benz", kas pārvietojas agresīvi. Vienam no spēkratiem numurzīme ir "LB", bet otram "LB 20".

Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) dati liecina, ka abas automašīnas pieder SIA "Meierovica 35", kuras īpašnieks saskaņā ar "Firmas.lv'" informāciju ir miljardieris Jurijs Šeflers. Kā rāda Zemesgrāmatas dati, šim uzņēmumam pieder arī blakus Valsts prezidenta Jūrmalas rezidencei esošais īpašums Zigfrīda Meierovica prospektā 33, kurp abas video redzamās automašīnas braukušas.

Šefleram piederošās alkoholisko dzērienu ražošanas un izplatīšanas kompānijas "Amber Beverage Group" pārstāve aģentūrai LETA norādīja, ka video redzamās automašīnas nepieder nevienam no "Amber Beverage Group" grupas uzņēmumiem, tādēļ nekādi komentāri netikšot sniegti.

"Amber Beverage Group" ir izveidota, starptautiskajai alkoholisko dzērienu kompānijai "SPI Group" apvienojot Baltijas uzņēmumus - "Amber Latvijas balzams" (iepriekš "Latvijas balzams"), dzērienu izplatītājus "Amber Distribution Latvia", "Amber Distribution Estonia" un "Bennet Distributors" Lietuvā, specializēto dzērienu veikalu ķēdi "Latvijas balzams veikali" Latvijā un "Darija" Lietuvā.

"Amber Beverage Group" vienīgā īpašniece ir Luksemburgas "Amber Beverage Group Holding", liecina "Firmas.lv" informācija. Savukārt "Amber Beverage Group" patiesais labuma guvējs ir miljardieris Šeflers. Kompānija reģistrēta 1991.gadā, un tās pamatkapitāls ir 10 495 660 eiro.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu