VIDEO "Mēs šeit teju atstājām mūsu dzīvības!" Juglas iedzīvotāji ziņo par bīstamu gājēju pāreju (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Juglas iedzīvotāji ziņo par bīstamu gājēju pāreju Murjāņu ielā. Rīdziniece Evija stāsta, ka uz bīstamās pārejas kāds šoferis viņu un bērnus gandrīz notriecis, vēsta raidījums "Bez tabu".

Evija ar meitu jau kādu laiku izvēlas no pirmsskolas izglītības iestādes uz mājām nokļūt pa citu ceļu, lai izvairītos no bīstamās gājēju pārejas Murjāņu ielā, blakus krustojumam ar Ineša ielu.

"Mēs gandrīz šeit atstājām mūsu divu dzīvības! Divas mašīnas apstājās gan no kreisās, gan no labās puses, turpretī, uzsākot iet pāri ar bērnu uz mūzikas skolas nodarbību, mašīna no labās puses uzsāka kustību. Mēs apstājāmies principā šoferim pie šofera durvīm, kur viņš apskatījās no sērijas, kāpēc es tur eju pāri," stāstīja Evija.

Šoferis pēc notikušā nav pat apstājies un pavisam mierīgi devies savās gaitās, atstājot Eviju un viņas meitu pārbijušās. Izrādās, ģimene uz šīs liktenīgās gājēju pārejas piedzīvojusi bīstamas situācijas jau iepriekš.

Tāpat vadītāji iecienījuši bezkaunīgi novietot automašīnas neatļautā vietā pie zīmes – "Apstāties un stāvēt aizliegts", tā aizsedzot skatu uz gājēju pāreju. Juglas iedzīvotājs Raitis par tādu rīcību ir neizpratnē, uzsverot, ka automašīnu novietošana pie gājēju pārejas liedz gan pašiem gājējiem pārliecināties par drošību pirms ielas šķērsošanas, gan autovadītājiem laikus reaģēt, ieraugot cilvēku pārejas tuvumā. Viņaprāt, talkā būtu jānāk likumsargiem, kuri uzraudzītu, lai noteikumi netiktu pārkāpti.

Plašāk "Bez tabu" sižetā!

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu