VIDEO ⟩ Agresīvs riteņbraucējs nedod ceļu auto un sāk konfliktu ar šoferi (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kāds automašīnas šoferis pavisam nejauši kļuvis par liecinieku agresīvai velosipēdista rīcībai satiksmē. Tiesa, agresijas iemesls ir gaužām muļķīgs - autovadītāja uztaurēšana.

Steidzīgi satiksmes dalībnieki ir parasta ikdiena jebkurā valstī, kas nereti kļūst par asāku vārdu apmaiņu, dažreiz pat dūru vicināšanu. Šādu rīcību cēlonis daudzos gadījumos - ceļa nedošana. Kādam autovadītājam Polijā izdevies videoreģistratorā iemūžināt šādus kadrus.

Kāds velosipēdists pamatīgi aizsvilās un bija gatavs pat izvicināt dūres ar autovadītāju. Tiesa, kā ziņo Polijas mediji, pats riteņbraucējs šajā situācijā ir vainīgs, jo viņš nedeva ceļu autovadītājam, kuram bija galvenais ceļš. Norādot uz pārkāpumu, autovadītājs velosipēdistam uztaurēja, taču tas riteņbraucēju sadusmoja vēl vairāk, un viņš nolēma ceļa vidū sākt skaidrot attiecības ar šoferi.

Vīrietis nokāpa no velosipēda un novietoja to ceļa vidū, tādējādi bloķējot satiksmi. Viņš izbraucienā bija devies kopā ar sievieti, par kuru acīmredzot aizmirsa, jo svarīgāk šķita skaidrot attiecības ar šoferi. Tiesa, sieviete turēja abus velosipēdus un centās nomierināt iekarsušo riteņbraucēju.

Kā raksta Polijas mediji, riteņbraucējs esot aicinājis šoferi "vēl skaļāk pagriezt automašīnas taures skaņu". Video noslēgumā velosipēdists izdomāja nofotografēt automašīnas vadītāju.

Jāpiebilst, ka šis incidents varēja beigties arī ar daudz nopietnākām sekām, ja autovadītājs būtu turpinājis kustību. Pats agresīvais riteņbraucējs varēja pakļūt zem automašīnas riteņiem.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu