Eksperte: Es dodu Čārlzam sešus gadus... Viņš izskatās pārāk noguris

Foto: AFP/AP/Scanpix, TVNET kolāža
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X

Karaliskās ģimenes eksperte Dženija Mereja paudusi savu viedokli par jauno Lielbritānijas karali Čārlzu III.  "Tā kā Viljams savus pienākumus veica nevainojami un viņa sieva ik uz soļa izskatījās kā karaliene, es nevarēju nedomāt, cik ilgs laiks paies līdz nākamajai kronēšanai. Vai Čārlzs (74) un Kamilla (76) varētu izlemt ne pārāk tālā nākotnē nodot zobenu, lodi un kroni savam dēlam?"

"6. maijā bija tikai pulksten 10:53, bet karalis jau izskatījās ļoti aizkaitināts. Viņam un viņa sievai bija jāgaida karietē pie abatijas. Velsas princis un viņa ģimene kavējās, un ir labi zināms, ka karalis nevar paciest, ka kāds kavējas. "Mēs nekad nevaram būt laikā," bija tas, ko viņš vēlāk nolasīja kāds lūpu lasītājs.

Foto: AP/Scanpix

Tieši tajā brīdī es un, esmu pārliecināts, daudzi citi, sākām prātot, kā karalis Čārlzs III un karaliene Kamilla tiks galā ar milzīgo spiedienu, kas sagaida. Atklāti sakot, viņi abi izskatījās noguruši...

Foto: AFP/SCANPIX

Vai šie divi cilvēki septiņdesmit plus gados var piektdienas vakarā rīkot pieņemšanu  svarīgiem cilvēkiem no visas pasaules un jau nākamajā rītā  piecelties rītausmā, lai pucētos kronēšanas ceremonijai? Seju izteiksme izsaka visu...

Man drīz būs 73 gadi, un, es pirmo reizi sāku apsvērt, cik daudz es varu tikt galā, jo ekstremitātes kļūst stīvākas un snauda pēcpusdienā kļūst par regulāru notikumu.

Taču karalis jau raka bedrītes Vitla laboratorijā Kembridžā, un tiek ziņots, ka karaliskais pāris dosies vizītes visā Lielbritānijā, tāpat kā viņa māte pēc kronēšanas. 

Foto: AP/Scanpix

Pēc tam tiek runāts par valsts vizīti rudenī, iespējams, uz Franciju, pirms tālākām vizītēm. Samoā, Klusā okeāna dienvidu daļā ir paredzēta Sadraudzības valdību vadītāju sanāksme.

Gaidāmās karaļa vizītes pieturvietas ir arī Jaunzēlandē un Austrālijā. Tūkstošiem km šajā vecumā būs grūti...

Tāpat kā nelaiķe karaliene, Čārlzs ir ļoti publiski apņēmies veltīt savu dzīvi kalpošanai, un ir zināms, ka viņam ir mežonīga darba ētika, taču atšķirība ir tāda, ka viņa mātei bija 27 gadi, kad viņa tika kronēta!

Es ceru, ka karalis ir mantojis neparastos gēnus, kas ļāva vadīt valsti vēl pēc 90 gadiem. 

Es neatceros, ka karaliene būtu izskatījusies tik nogurusi kā karalis un karaliene kronēšanā. 

Karaliene tikai dažas dienas pirms viņas nāves smaidīja un uzņēma jauno premjerministru. Vai Čārlzs varētu darīt to pašu?

Foto: Reuters / Scanpix

Karalim un karalienei šis smagais darbs un jaunā loma dzīvē ir sākusies pārāk vēlu, lai lielākā daļa no mums abus varētu apsveikt!

Es vēlu viņiem labu, bet mudinu viņus padomāt par „priekšlaicīgu” pensionēšanos kā savu iespēju.

Varbūt ieplānot pildīt karaliskos pienākumus līdz 80 gadu vecumam, tad nodot tobrīd 46 gadus vecajam princim Viljamam troni un izbaudīt laiku kopā laulībā, kuras sasniegšanai viņi tik ilgi cīnījās!"

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu