Masks paziņo par jaunu "Twitter" vadītāju (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: OLIVIER DOULIERY/AFP

Uzņēmējs Īlons Masks ceturtdien, 11. maijā, paziņoja, ka ir atradis jaunu vadītāju sociālā tīkla "Twitter" uzņēmumam "X Corp." un ka tā ir sieviete, kas sāks strādāt apmēram sešu nedēļu laikā.

Masks pērnā gada rudenī nopirka "Twitter" un kopš tā laika vada šo uzņēmumu, bet uzstāj, ka viņš nav šī uzņēmuma pastāvīgais ģenerāldirektors.

Masks ceturtdien publicētā tvītā paziņoja, ka viņš turpmāk būs uzņēmuma izpildu priekšsēdētājs un galvenais tehnoloģiju pārzinis.

Masks jau pusgadu ir sacījis, ka plāno atrast jaunu vadītāju Sanfrancisko bāzētajam "Twitter".

Novembra vidū dažas nedēļas pēc "Twitter" nopirkšanas par 44 miljardiem ASV dolāru Masks pavēstīja tiesai Delavēras štatā, ka viņš negrib būt nevienas kompānijas vadītājs. "Es paredzu samazināt savu laiku "Twitter" un laika gaitā atrast kādu citu, kas vadītu "Twitter"," toreiz sacīja Masks.

Vairāk nekā mēnesi pēc tam decembrī publicētā tvītā Masks rakstīja, ka atkāpsies no "Twitter" vadītāja amata, "tiklīdz būs atradis kādu, kas ir pietiekami liels muļķis, lai uzņemtos šo darbu". Tas notika pēc tam, kad viņa sarīkotā aptaujā miljoniem "Twitter" lietotāju aicināja Masku atkāpties no amata.

Masks kādā konferencē februārī sacīja, ka varētu atrast "Twitter" vadītāju "ap šī gada beigām".

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu