Kurām horoskopa zīmēm šonedēļ veiksies naudas lietās?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 15. - 21. maijam.

AUNS

Vienalga – vai kārtojamas darba, biznesa vai privātas darīšanas – esi uzmanīgs juridiskos jautājumos. Vislabākais būtu konsultēties ar speciālistiem, lai pēc tam nerodas problēmas kāda nevietā ielikta komata dēļ. Arī visas idejas rūpīgi jāizvērtē un jāizrēķina izdevīgums. Ja sāksi uzskatīt, ka neviens kalns nav par augstu, tad var sanākt sāpīgs klupiens. Lai izvairītos no kļūmēm, iespējams, vajag pieteikties kursos un uzlabot profesionālās prasmes. Brīvdienās ieplāno saimniecības darbus. Ļoti piemērots laiks interjera uzlabošanai, sēšanai, stādīšanai un arī omulīgai mājas ballītei.

VĒRSIS

Pārāk nepaļaujies uz zelta kalnu solītājiem – var rasties situācijas, kurās cilvēki netur doto vārdu. Būs tas, ko pats izdarīsi un izdomāsi. Turklāt par ideju trūkumu nebūs jāžēlojas – tās birs kā no pārpilnības raga un dos augļus jau vistuvākajā nākotnē. Finanšu tēma šonedēļ arī būs visai svarīga. Ir jādomā par jaunām peļņas iespējām un jāuzmanās no nevajadzīgiem tēriņiem. It sevišķi tas attiecas uz dažādu sadzīves priekšmetu iegādi un tuvo cilvēku lutināšanu. Nedēļas nogalē vēlams pavasarīgs izbrauciens, ekskursija vai pikniks dabā.

DVĪŅI

Ja emocijas sāk ņemt virsroku pār prātu, tad jākļūst uzmanīgam – lai negadās ātrumā sarunāt aplamības, ko vēlāk var nākties nožēlot. Darbā pusdienas pārtraukumā izej garākā pastaigā, vakarā izbrauc ar divriteni, dodies uz sporta klubu vai dari ko citu, kas atbrīvo no spriedzes un līdzsvaro. Taču visādi citādi profesionālā jomā labvēlīgs laiks: lieliskas idejas, karjeras iespējas un publiska atzinība. Brīvdienās vajadzētu ieplānot kādas kustīgas aktivitātes labā kompānijā. Piemēram, pārgājienu gar jūru vai pa dabas takām, „attēlu medību” spēli vai sportiskas sacensības.

VĒZIS

Nerātnas dzirkstelītes acīs... un tu esi gatavs pavasarīgiem piedzīvojumiem: kādam jauna elpa esošajās attiecībās; kādam senu simpātiju atdzimšana; kādam iepazīšanās romantiskos apstākļos. Šajā nedēļā daudz pozitīvisma, un ar sirsnību un smaidu atrisināsi arī dažādus lietišķos jautājumus. Pieturies pie principa: necenties pierādīt ar vārdiem to, ko vari ar darbiem. Čakli strādājot, gūsi gandarījumu un bonusus profesionālajā jomā. Nedēļas nogalē pavadi laiku ar mīļoto cilvēku, runājiet par svarīgo, izbaudiet viens otra klātbūtni. Ja sirds brīva, tad iespējama iepazīšanās. Piemērots laiks arī ģimenes saietam un pedagoģiskajiem jautājumiem.

LAUVA

Darbā vai biznesā jāiegulda daudz pūļu un arī jāpacīnās par savu taisnību. Kaut arī esi autoritāte, var nākties pierādīt savu lēmumu pamatotību. Tas mazliet kaitinās, taču bez sadarbības nebūs rezultātu. Ja šķiet, ka tālāk tā vairs nav iespējams, tad jālūkojas pēc jauna darba vai jauniem sadarbības partneriem. Tikai esi uzmanīgs, lai, no vilka bēgdams, lācim neuzskrien. Labus padomus sniegs seni draugi, un ar viņiem vislabprātāk pavadīsi laiku brīvdienās. Tā ir lieliska sajūta, ka daudz nav jārunā, jo tevi saprot no pus vārda.

JAUNAVA

Kārtības mīlestība ir laba lieta, taču var veidoties situācijas, ka kolēģi tavas kritiski izteiktās piezīmes darba jautājumos uztver ļoti personiski: sak’, ko viņš atkal „piesienas”... Rūpīgi izvēlies komunikācijas formu un izteiksmes līdzekļus. Kādam varbūt apniks iet pa ierastajām sliedēm, un sirds ilgosies pārmaiņu. Vari papētīt darba sludinājumus vai apsvērt jaunus biznesa virzienus. Brīvajā laikā domas pie sirdslietām. Pavasara vakari ir tik iedvesmojoši romantiskiem randiņiem un dzīves baudīšanai. Sagādā mīļotajam cilvēkam mīļu pārsteigumu, bet, ja sirds brīva, atver to jaunām emocijām.

SVARI

Uztraukumam nav iemesla! Ļoti iespējams, ka nedēļas sākumā, ieraugot un aptverot darbu sarakstu, pārņems neliels stresiņš. Taču nesatraucies – vajag sarakstīt dienu plānu, izrunāt to ar kolēģiem un viss notiks. Tiesa, nevarēs iet pa ierastajām sliedēm – no tevis tiks gaidītas jaunas idejas: kādam nāksies rakstīt biznesa plānu, kādam ar pilnu atdevi piedalīties „brainstorm” sapulcēs. Labāki rezultāti no darbošanās saliedētā komandā. Nedēļas nogalē būsi noskaņots pievērsties saimniecības darbiem un iesaistīt ģimeni. Katram atradīsies kāds darāmais. Tomēr nedrīkst aizmirst arī par sirdslietām – jāatrod kāds brīdis mīļai divvientulībai.

SKORPIONS

Mēdz teikt, ka gudrs esot nevis tas, kurš zina daudz, bet tas, kurš zina nepieciešamo. Tad nu pienācis laiks papildināt iemaņas un apgūt ko jaunu, it īpaši tehnoloģiju jomā, kas attīstās gaismas ātrumā. Izskati kursu un semināru piedāvājumus. Darbā rosies palēnām, pamazām un rēķini dažus soļus uz priekšu, jo var gadīties, ka idejas lielākas, nekā iespējas tās patlaban realizēt. Interesanti piedzīvojumi iespējami sirdslietās – kāda tikšanās, kas dzīvi sagriež virpuļos. Ģimenes cilvēkiem iespējas attiecībās piešķilt jaunu dzirksti.

STRĒLNIEKS

Darbs prasīs daudz enerģijas, vēlēsieties kaut ko uzlabot, pārveidot vai mainīt. Ja nākas sastapties ar pretestību, tad nestrīdieties ar vadību vai darījumu partneriem un necīnieties ar vējdzirnavām, vajag mazliet nogaidīt. Arī naudas lietās kaut kas var bremzēties, bet ir vērts apdomāt idejas, kā ienākumus palielināt. Savukārt veiksme tajās dzīves jomās, kas saistās ar redzesloka paplašināšanu un ārzemju tēmu. Labs laiks, lai sazinātos ar draugiem svešatnē, plānotu atvaļinājuma ceļojumu vai veidotu lietišķos kontaktus. Brīvdienās dodies izbraucienā.

MEŽĀZIS

Būsi noskaņots filozofiski: globālas pārdomas par dzīvi un laba izpratne par apkārt notiekošo. Pie pareizākajiem risinājumiem un atziņām nonāksi, ja atvēlēsi laiku pats sev un mierīgi vienatnē padomāsi. Palūdz, lai kolēģi vai mājinieki pret šo tavu vēlmi izturas ar izpratni. Darbs prasīs enerģiju un mērķtiecīgu rīcību. Ir labas iespējas sasniegt iecerēto, tomēr jāsargās no pārsteidzības. Var nākt interesanti piedāvājumi, veidoties izdevīgi lietišķie kontakti un rasties ienesīgas idejas. Nepalaid garām izdevību. Nedēļas nogalē saimniecības darbi mājās un pasākumi ar radiniekiem.

ŪDENSVĪRS

Darbā jāstrādā precīzi, lai neieviešas kļūmes. Pienākumi būs atbildīgi, un kaut kas var arī mazliet bremzēties. „Ar pacietību apveltītie spēj radīt zīdu no koka lapām un medu no rožu ziedlapiņām,” teicis senlaiku domātājs Avoiji. Nevajag neko sasteigt, tad viss ritēs, kā iecerēts un ar ienākumiem būsi apmierināts. Nedēļas nogalē ģimene un savējie pirmajā vietā. Mīļuprāt rūpēsies par radinieku labsajūtu. Sarīko savējiem kopīgu atpūtas pasākumu: sporta spēles, dārza svētkus, pārgājienu pa dabas takām vai ko citu interesantu un aizraujošu.

ZIVIS

Diezgan emocionāla nedēļa. Jūtīgi dzīvosi līdzi veiksmēm un neveiksmēm profesionālajā jomā, varbūt pat pārlieku daudz. Gādā par saticību kolektīvā, jo labvēlīgs mikroklimats uzlabos rezultātus, bet esi piesardzīgs, ja darbs kaut kādā veidā sasaistās ar ārzemju tēmu. Var rasties iespējas iesaistīties projektos, kas ļaus pēkšņi nopelnīt. Tomēr atceries, ka tikai peļu slazdā siers ir par brīvu. Privātajā dzīvē mīlestības un siltu emociju laiks. Labprāt pavadīsi laiku ar savu otro pusīti. Būs gan kopīgi mājas darbi, gan sirsnīgas sarunas. Brīvajiem ļaudīm iespējama romantiska tikšanās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu