Forumu "Līdere" būs iespēja vērot attālināti bez maksas. Arī TVNET!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Forums "Līdere 2022"
Forums "Līdere 2022" Foto: Jānis Škapars/TVNET

Palikušas vien burtiski pāris dienas līdz Latvijā vērienīgākajam sieviešu izaugsmes un iedvesmas pasākumam, forumam "LĪDERE". Darba nedēļas pašā izskaņā, 19. maijā, Ķīpsalas izstāžu halles durvis būs plaši atvērtas, lai uzņemtu līdz šim lielāko foruma apmeklētāju skaitu - 2500 dāmas. Tā kā interese par šo pasākumu ir milzīga gan Latvijā, gan ārvalstīs, foruma “LĪDERE” organizatori arī šogad dāvinās bezmaksas tiešraidi.

“Forums LĪDERE” šogad atzīmēs jau sešu gadu jubileju un skatītājas priecēs sesto reizi. Ik gadu interese par pasākumu aug ar vērienu. 2018. gadā tas norisinājās kinoteātrī “Splendid Palace”, kur forumu klātienē vēroja 750 dāmas. Taču pēdējos pāris gadus “Forums LĪDERE” par savām mājām sauc Ķīpsalas izstāžu halli, kur šogad pulcēsies līdz šim lielākais foruma apmeklētāju skaits - vairāk nekā 2500 dāmas. Lielo interesi pierāda arī fakts, ka biļetes uz šo pasākumu tiek izpārdotas jau labu laiku pirms tā norises. Ņemot to vērā, pasākuma rīkotāji ik gadu dod iespēju forumu vērot attālināti bez maksas.

Paralēli klātienes apmeklētāju skaitam ik gadu pieaug interese “Forumu LĪDERE” vērot arī attālināti sev ērtā vietā un ar vislabāko kompāniju. Pērn šādu iespēju izmantoja ap 102 000 interesentu no 46 valstīm. Bezmaksas tiešraides iespēja arī šogad nodrošinās viens no pasākuma galvenajiem atbalstītājiem SEB banka. Skatītāji to varēs vērot “Forums LĪDERE” mājaslapā, foruma “Facebook” plūsmā, “TVNET”, kā arī ekskluzīvi šādu iespēju bez maksas piedāvās SEB banka.

Pasākuma galvenā daļa nemainīgi sadalīta trīs sesijās: “Profesionālā izaugsme - sasniedz vairāk”, “Attiecības. Ģimene. Mijiedarbība” un “Personiskā attīstība - sapņo drošāk”, kur savos stāstos dalīsies 17 iedvesmojoši un dzīvesgudri lektori. Paralēli tam apmeklētājas visas dienas garumā sagaidīs dažādi pārsteigumi, ko sarūpējis kuplais “Forums LĪDERE” atbalstītāju pulks, lai padarītu šo dienu par neaizmirstamiem un burvīgiem svētkiem ikvienai dāmai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu