VIDEO ⟩ "Spaidīja telefonu pie stūres?" Šoferis veic neizprotamu un ļoti bīstamu manevru (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Bīstamais manevrs netālu no Pērnavas.
Bīstamais manevrs netālu no Pērnavas. Foto: Kuvatõmmis videost

Aizvadītajā nedēļas nogalē kāds igaunis par mata tiesu izvairījās no smagas avārijas. Neapdomīgs šoferis izdomāja apbraukt citu automašīnu nepareizajā vietā un laikā, vēsta "Elu24".

Kādā sociālā tīkla "Facebook" grupā minētais video guvis ļoti lielu popularitāti. Incidents iemūžināts svētdien, 14. maijā, ap plkst. 16.30 netālu no Pērnavas.

Videoreģistratora iemūžinātajos kadros redzams, ka uz ceļa stāv automašīna, kura gaida īsto brīdi, lai nogrieztos pa kreisi. Divas automašīnas šo spēkratu apbrauc pa labo pusi, taču nezināmu iemeslu dēļ "Mini Cooper" transportlīdzeklis izdomā to pašu manevru veikt pa kreiso pusi. Lieki piebilst, ka šā manevra brīdī pa abām joslām ir intensīva satiksme.

Pēc tam autovadītājs, kurš iemūžināja kadrus, nostājās ceļa malā.

Protams, iedzīvotāji metušies "Mini Cooper" autovadītāju pamatīgi nosodīt par bīstamā manevra veikšanu. Vairāki iedzīvotāji pauda, ka video autoram patiešām paveicies, jo, ja ātrums būtu lielāks, diez vai no sadursmes būtu sanācis izvairīties. 

Daudzi ļaudis pauduši neizpratni par šāda manevra veikšanu. Jāsaka, ka tiešām radies jautājums - kāpēc tā jāapdzen, ja tiešām skaidri un gaiši redzams, ka stāvošais auto tāpat vien ceļa vidū nestāv. Varbūt, iespējams, "Mini Cooper" vadītājs pie auto stūres lietoja telefonu un tikai pēdējā brīdī pamanīja priekšā stāvošo auto, tāpēc strauji grieza stūri pa kreisi.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu