FOTO Ar četru dienu svinībām Rīgā atklāta jauna satikšanās vieta

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Ar vērienīgām svinībām četru dienu garumā apmeklētājiem durvis vērusi jauna satikšanās un dzīvesstila vieta Rīgā. Apskati foto!

Četru dienu svinībās caur plaša spektra mūziku, unikāliem dzērieniem un gardēžu maltītēm apmeklētājiem bija iespējams iepazīt un piedzīvot vietas daudzveidību.

No spēcīgām un iemīļotām pašmāju mūziķēm, kā Grēta un DJ Maija Rozīte, līdz starptautiski atzītiem elektroniskās mūzikas producentiem Rexton un Ostap Basin, kā arī atpazīstamību guvušajam dīdžejam Kārlim Ķilkutam –, atklāšanas pasākums pulcēja dažādus mūziķus, influencerus un interesentus. Pēc aktīvām dejām trīs dienu garumā atklāšanas svinības tika noslēgtas ar ģimenisku, gardēžu klases Māmiņdienas vafeļu branču.

Kā skaidro jaunās satikšanās vietas izveidotāji, tas ir likumsakarīgs un ilgi gaidīts papildinājums esošajam Tallinas ielas kvartāla rezidentu pulkam. Ienesot jaunas vēsmas – veselīgu un nefritētu ēdienu, brokastu piedāvājumu, agrākas darba stundas un piemērotu vidi darbam –, plānots bagātināt ne vien kvartāla piedāvājumu, bet arī mērķauditoriju. Tādējādi parādot, ka Tallinas ielas kvartāls jau sen nav tikai jauniešu izklaides epicentrs vasaras naktīs. Gluži pretēji – tā ir sociāli iekļaujoša vieta ar daudzpusīgu izklaides, kultūras un izglītības programmu, ilgtspējīgām un latviskām iniciatīvām visa gada garumā visu vecumu grupām.

“Mūsu mērķis bija radīt multifunkcionālu, tā saukto 24/7 vietu, kas reizē iemiesotu radošu gaisotni un piedāvātu atvērtu telpu gan produktīvam darbam, gan dejām pēc darba. Pa dienu šeit var satikties, strādāt, mācīties un pusdienot. Savukārt vakarā – baudīt daudzējādus, izteiksmīgus kokteiļus, veselīgas un svaigas vakariņas, kā arī ļauties spontānām dejām turpat, starp galdiņiem,” komentē viena no vietas izveidotājām un Tallinas ielas kvartāla vadītāja Anda Vaičekone.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu