Ceturtdienas horoskops: 25. maijs

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops ceturtdienai, 25. maijam.

AUNS

Laba diena, lai atrisinātu visdažādākās problēmas un sasniegtu savus mērķus. Vēlams veselīgs dienas režīms, pavasara vitamīnu kūre un vakarā sportiskas aktivitātes.

VĒRSIS

Daudz ideju, radošas domas un vēlme „izkāpt” no dzīves nospraustajiem rāmjiem. Nebaidies no jaunām iespējām: nepamēģināsi – neuzzināsi. Un varbūt vēlāk būs žēl.

DVĪŅI

Daudz komunikācijas un dažādas sociālās aktivitātes – būsi savā elementā. Finansiālajā jomā gan var rasties nelielas problēmas, tāpēc būtu labi pārskatīt savus tēriņus.

VĒZIS

Liela enerģija un izcilas komunikācijas spējas. Izmanto to, lai izceltos darba vidē. Finansiālā situācija var uzlaboties, bet pievērs uzmanību arī tēriņiem. Personīgais budžets jātur kārtībā.

LAUVA

Mērķtiecība un neatlaidība dos rezultātus. Tiesa, jāuzmanās no neapdomības un sasteigtiem lēmumiem – pirms darīt ko radikālu, mierīgi padomā.

JAUNAVA

Šīs dienas veiksme atkarīga no emocijām un garastāvokļa, tāpēc rītu iesāc ar to, kas vairo optimismu. Pievakarē jāpievērš uzmanība attiecību lauciņam un viedokļu atšķirības jāizdiskutē.

SVARI

Starp dienas darbiem būtu labi ik pa laiciņam pabūt vienatnē un sakārtot domas, tādējādi radīsies labas idejas un jauni plāni. Augstā līmenī darbosies intuīcija.

SKORPIONS

Dzīve var piedāvāt jaunus izaicinājumus – esi gatavs pieņemt kādu interesantu priekšlikumu profesionālajā jomā. Nešaubies un nesvārsties, jo pats taču zini, kādas ir tavas spējas!

STRĒLNIEKS

Virzību uz priekšu nodrošinās zināšanas. Vajadzētu atsvaidzināt prasmes un iemaņas: noderēs kursi vai semināri, pieredzes apmaiņas brauciens vai sarunas ar zinošākiem kolēģiem.

MEŽĀZIS

Kaut arī tev ir viedoklis, nepūlies par katru cenu pierādīt savu taisnību un pārtaisīt pasauli. Tas tikai radīs stresu, un spēki aizies tukšgaitā. Gudrākais paklusē un izdara tā, kā pašam labāk.

ŪDENSVĪRS

Piemērots laiks, lai nokārtotu dažādus juridiskus jautājumus vai darīšanas iestādēs. Mācēsi pasniegt un aizstāvēt savu viedokli un pārliecināt amatpersonas.

ZIVIS

Jauns skatījums uz ierasto nodrošinās panākumus. Tiesa, jābūt tomēr apdomīgam un precīzam, lai neieviešas kļūmes. Ja rodas skauģi vai nelabvēļi, turies tālāk no attiecību skaidrošanas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu