Zviedrijas izlases treneris: Mūs gaida ļoti aizraujošs izaicinājums

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Sems Hallams
Sems Hallams Foto: AP/Scanpix

Zviedrijas hokeja izlases galvenais treneris Sems Hallams tikšanos ar Latvijas nacionālo komandu pasaules čempionāta (PČ) ceturtdaļfinālā nosaucis par ļoti aizraujošu uzdevumu.

Latvijas valstsvienība pasaules čempionāta grupas turnīrā izcīnīja trešo vietu un ceturtdaļfinālā pretī saņēma Zviedriju, kas A apakšgrupā ierindojās otrajā vietā. 

Zviedrija mēro ceļu uz Latviju, jo ceturtdaļfināls paredzēts ceturtdien plkst. 20.20 "Arēnā Rīga". 

"Ļoti aizraujošs izaicinājums. Latvija izcīnījusi piecas uzvaras pēc kārtas un spēlē ar Šveici parādīja, ka savu līdzjutēju priekšā spēlē ļoti azartiski," izdevumā "Aftonbladet" citēs Zviedrijas komandas stūrmanis Hallams. "Savāksimies kopā un būsim gatavi spēlei ceturtdien."

Ja Latvija būtu piekāpusies Šveicei, tai pretī nāktu Čehija. 

 

"Viņi [latvieši] patiešām cīnījās par šo uzvaru. Motivācija bija augstākajā līmenī," SVT norādīja hokeja eksperts Mikaels Renbergs.

Pirms spēles ar Latviju Zviedrija pieteikumā iekļāvusi divus hokejistus, kuri līdz šim šajā turnīrā nav piedalījušies. Tie ir aizsargs Kristians Folins un uzbrucējs Deniss Rasmusens, bet savainojuma dēļ čempionāts priekšlaicīgi noslēdzies Andrē Petešonam. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu