Tenisa skaistule, kas pievienojās "OnlyFans": Ir viena lieta, ko es nekad nedarīšu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/@sofya_zhuk

"OnlyFans" platformai pievienojusies Krievijas tenisiste Sofija Žuka, kura 2015. gadā uzvarēja prestižā Vimbldonas čempionāta junioru turnīrā.

Daudzsološā tenisiste 2020. gadā paziņoja par karjeras beigšanu uz nenoteiktu laiku. Viņa nespēja turpināt spēlēt muguras savainojuma dēļ. Profesionālā tenisa kortā viņa, visticamāk, vairs neatgriezīsies. 

Lai arī 23 gadus vecā Žuka dzīvo samērā labi, naudu viņa sākusi pelnīt arī "OnlyFans" platformā. "Beidzot ir pienācis laiks, ko jūs visi gaidījāt. Es tur dalīšos ar ļoti aizraujošu saturu," norāda Žuka. 

"OnlyFans" ir pazīstama kā platforma, kur tiek publicēts arī erotiska rakstura saturs. Tomēr jau pašā sākumā Žuka saviem sekotājiem darīja skaidru vienu lietu: "Es nekad nepublicēšu bildes, kurās būšu redzama pilnīgi kaila."

Pēc tenisistes karjeras beigšanas Žuka apmetusies uz dzīvi Amerikā. Saviem "Instagram" sekotājiem viņa regulāri atrāda saturu no savas greznās dzīves uz jahtām un dārgām automašīnām. Mediji Žukas bagātību lēš 4,7 miljonu apmērā. 

WTA rangā viņas labākais rādītājs bija 116. vieta. Turnīru prēmijās viņa nopelnīja nepilnus 400 000 ASV dolāru. 

2020. gadā viņa paziņoja: "Manam ķermenim ir nepieciešama atpūta. Biju tik lielās nepatikšanās, ka ārsti man nevarēja vairs palīdzēt," norāda Žuka. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu